Motocykle z automatyczną skrzynią biegów
• Strona 1 z 1
Motocykle z automatyczną skrzynią biegów
Chciałem zebrać informacje jakie dostępne w polskich salonach motocykle posiadają automatyczną skrzynię biegów niezależnie od jej typu. Jakie modele są wyposażone w to rozwiązanie i jakie własne opinie posiadacie na ich temat. Także dotyczy to funkcjonowania "automatu" w maszynach standardowo wyposażonych w tradycyjne skrzynie, jak również tych "zautomatyzowanych". Nie interesują mnie maxi-skutery. Z góry dzięki za odpowiedzi i przepraszam bardzo jeśli powieliłem temat sprzed miesięcy/lat. Pozdrawiam 

- BobChwmn
- Świeżak
Miałem okazję przejechać się taką FJR "dookoła trzepaka" i powiem że zupełnie nie odnajduje się i nie kręci mnie brak lewej klamki. Niemniej jej użytkownicy mówią że kwestia przyzwyczajenia i za pewne tak jest. Wiem też że większość z którymi miałem styczność używa biegów w sposób tradycyjny, nie zmienia ich kciukiem 

-
Movi - Moderator
dopisz Aprilia Mana
edit 22:37
fakt, jakos optycznie pominąłem
edit 22:37
fakt, jakos optycznie pominąłem
Ostatnio edytowano 27/5/2014, 21:37 przez madcap, łącznie edytowano 1 raz
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A