Zobacz wÄ…tek - zbroja + nakolanniki
NAS Analytics TAG

zbroja + nakolanniki

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez whispersinflames » 21/2/2015, 15:28

Mam zbroję Datex, którą śmigam w lato. Powiem, że nie uwiera i jest w miarę wygodna, jednak nie wiem czy ten plastik by dobrze ochronił w razie wypadku, dlatego zakładam ją tylko w miasto, gdzie nie rozwijam xxx prędkości. ;d W każdym razie za jego małą cenę i tak jest dobrze. :D Patrząc na zbroję, którą wysłałeś, można stwierdzić, że jest solidniejsza. Ja kupiłam Datexa tylko dlatego, że mi ktoś ją opchnął na mieście za parę dyszek i mi nic to nie szkodziło a akurat było lato. :D

Co do nakolanników, to mam Dainese, wrzucam zdjęcie, żeby pokazać, że nawet na taką chudzinę jak ja się dopasowują :D
Obrazek
I jeśli miałbyś kupować nakolanniki, to proponuję kupić sobie dłuższe, bo przy okazji chronią piszczel. Na nie też nie narzekam. :) Kosztują około 200 zł, ja chyba kupiłam za 180zł, np. http://www.legato-motocykle.pl/pl/produ ... nee-v.html
whispersinflames
Świeżak

Postprzez kravec » 22/2/2015, 14:22

Mam ten sam model- jedne z wygodniejszych jakie miałem na sobie. Jedna wada- przy dłuższej jeździe zaczyna przeszkadzać mi pasek w zgięciu kolanowym.
kravec
Administrator

Postprzez leff » 22/2/2015, 23:25

generalnie takie nakolanniki to polsrodek, zdaja egzamin wylacznie w offroadzie, wole stanowczo spodnie z ochraniaczami tym bardziej, ze uwieranie paskow rowniez mnie dotyczy
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê