zbroja + nakolanniki
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Mam zbroję Datex, którą śmigam w lato. Powiem, że nie uwiera i jest w miarę wygodna, jednak nie wiem czy ten plastik by dobrze ochronił w razie wypadku, dlatego zakładam ją tylko w miasto, gdzie nie rozwijam xxx prędkości. ;d W każdym razie za jego małą cenę i tak jest dobrze.
Patrząc na zbroję, którą wysłałeś, można stwierdzić, że jest solidniejsza. Ja kupiłam Datexa tylko dlatego, że mi ktoś ją opchnął na mieście za parę dyszek i mi nic to nie szkodziło a akurat było lato.
Co do nakolanników, to mam Dainese, wrzucam zdjęcie, żeby pokazać, że nawet na taką chudzinę jak ja się dopasowują
I jeśli miałbyś kupować nakolanniki, to proponuję kupić sobie dłuższe, bo przy okazji chronią piszczel. Na nie też nie narzekam.
Kosztują około 200 zł, ja chyba kupiłam za 180zł, np. http://www.legato-motocykle.pl/pl/produ ... nee-v.html

Co do nakolanników, to mam Dainese, wrzucam zdjęcie, żeby pokazać, że nawet na taką chudzinę jak ja się dopasowują

I jeśli miałbyś kupować nakolanniki, to proponuję kupić sobie dłuższe, bo przy okazji chronią piszczel. Na nie też nie narzekam.

-
whispersinflames - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości