Motocykl dla dziewczyny o pojemnosci 250 ccm.
• Strona 1 z 1
Motocykl dla dziewczyny o pojemnosci 250 ccm.
Czesc. Z gory przepraszam, za wszelkie bledy ortograficzne i za brak polskich znakow. Znalazlem sie na tym forum poniewaz, moja kolezanka chce sobie kupic motocykl o pojemnosci 250 ccm. Ja zaoferowalem jej, ze poszukam czegos Sam jezdze ale sie za bardzo na 250 nie znam.
Wiec w gre wchodzi uzywana biegowka do 3000 zl. Co byscie polecili do tej kwoty dla dziewczyny?
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam! LwG!
Wiec w gre wchodzi uzywana biegowka do 3000 zl. Co byscie polecili do tej kwoty dla dziewczyny?
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam! LwG!
- Szymonx248
- Świeżak
napisz co to ma byc za sprzęt, enduro, naked, scigacz.... mniej wiecej w czym doradzac
ogólnie to za tą cene nie ma szans wyrwać czegos co bedzie w miare niezawodnie jeździło...
niech odpusci sobie ten segment, chyba że dołozy 2-3 razy tyle $$
do 3000 zł szukałbym jakiejs hondy CBR 125 i tym podobnych, generalnei 125 najlepiej w 4T bo wiem, że dla dziewczyn taki sprzet nie bedzie upierdliwy w serwisowaniu i samej jeździe.
ogólnie to za tą cene nie ma szans wyrwać czegos co bedzie w miare niezawodnie jeździło...
niech odpusci sobie ten segment, chyba że dołozy 2-3 razy tyle $$
do 3000 zł szukałbym jakiejs hondy CBR 125 i tym podobnych, generalnei 125 najlepiej w 4T bo wiem, że dla dziewczyn taki sprzet nie bedzie upierdliwy w serwisowaniu i samej jeździe.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
raczej ma byc to scigacz, na jezdnie, a nie do lasu czy gdzies. Hm... czyli 125 bardziej sie bedzie oplacalo?
- Szymonx248
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości