poszukiwanie motocykla
• Strona 1 z 1
poszukiwanie motocykla
Witam na forum jestem nowy piszę bo poszukuję motocykla klasycznego w grę wchodzi też naked clasic muj budżet max 6500zł teraz mam gs 500 nie jest zły ale jakoś do mnie nie mówi i troche sie znudził mam go prawie rok zrobiłem dotychczas 8000km kupiłem go troche na odczepnego bo sie akurat trafił blisko i nie mogłem bez motóra wytszymać główny problem ze do dotej kwoty nie moge znależć nic szukam czegoś w stylu stare yamaha sr 500 ale to troche zasłabe honda cb 750 suzuki gs 850 tylko one raczej odpadają bo niemają szpryhowanych kuł albo niema mogę znależć modeli z takimi kołami a brdzo mi na tym zależy żeby miały ,wiadomo żeby kasy było więcej kupił bym napzykład triumpha. będę wdzięczy za pomysły
motocykle są jak religia czym szybciej tym bliżej boga
- zenek8499
- Świeżak
1. zostales poproszony juz raz o uzywanie korekty, Twoje bledy sa porazajace
2. zostales rowniez poinformowany, ze istnieje szablon wg jakiego nalezy zadawac pytania, viewtopic.php?t=49590
2. zostales rowniez poinformowany, ze istnieje szablon wg jakiego nalezy zadawac pytania, viewtopic.php?t=49590
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości