pierwsze enduro
• Strona 1 z 1
pierwsze enduro
Witam mam 18 lat 190 cm wzrostu i 70 kg wagi. Do tej pory jeździłem simsonem s51 enduro 50 cm quadem Yamaha raptor 750 cm Hondol shadow 750 cm . Teraz chciałbym spróbować enduro bo jazda po ulicach nie za bardzo mnie kręci. We wrzesniu zdaję na kategorię A2. Dlatego mam dylemat ktory motor wybrac z tych( yamaha wr 250 2t, honda crf 250 2t, ktm 200 exc 2t) Cena do 2.5 tys USD za motor dodatki osobno. Motor moge sprowadzić z USA. Jak myslicie ktory motor byl by dla mnie lepszy? Kupuje ten motor na około 4 lata. Ile bedzie kosztować utrzymanie i co jaki czas wymiany podzespołów? Planuje jezdzic ok 2 razy w tygodniu oczywiscie moze to byc nieregularnie. Lato i zima bedzie jezdzonem . Nie będę go bardzo meczyl bo w mojej okolicy nie ma do tego za bardzo miejsca. Jest pare malych górek za to duzo lasow ze sypkim piaskiem i po desczu duzo tam blota. Czasem moge nim zaliczyc jakis krotki wypad na asfalt. Z gory dziękuję za pomoc pozdrawiam.
- MieczykPL
- Świeżak
po 1 dział off road sie kłania
nie ma CRF w 2T tym bardziej nie byłoby to enduro. WR to też nie 2T w dodatku 250 w 2T nie łapie się na A2
ja bym szukał ktma EXC 400 albo 450 na początek moze nie bedzie za mocna przynajmniej do enduro lesnego

nie ma CRF w 2T tym bardziej nie byłoby to enduro. WR to też nie 2T w dodatku 250 w 2T nie łapie się na A2
ja bym szukał ktma EXC 400 albo 450 na początek moze nie bedzie za mocna przynajmniej do enduro lesnego
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Witam!Jestem tu nowy i chce kupic jakis motosykl enduro ale z mozliwoscia rejestracji lub zameldowaneg
Jakie znacie i polecacie motocykle enduro o pojemności 250 w 2t. ?
Interesuje mnie motocykl enduro, ponieważ lubię polatać po polnych drogach, lasach, szutrach itd. a czasami chciałbym wyskoczyć na tor, interesuje mnie enduro 2t, ponieważ bardzo lubię charakterystykę dwutaktów
Pozdrawiam
Jakie znacie i polecacie motocykle enduro o pojemności 250 w 2t. ?
Interesuje mnie motocykl enduro, ponieważ lubię polatać po polnych drogach, lasach, szutrach itd. a czasami chciałbym wyskoczyć na tor, interesuje mnie enduro 2t, ponieważ bardzo lubię charakterystykę dwutaktów
Pozdrawiam
- guli46
- Świeżak
czemu 2T ?
250 w 2T nie przekraczająca 11 KW chyba nie istnieje, moooże jakis stary nietypowy sprzet zablokowany moze i tyle ma, zwykle mają te 35-40 koni.
guli - ile masz kasy, najlepszy ktm exc 250
tylko pytanie czy go oganiesz bo jak niczym nie jeździłeś to moze byc dosyc agresywny jak na 1 moto

guli - ile masz kasy, najlepszy ktm exc 250

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości