Via Trans Logistic
• Strona 1 z 1
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
słuchajcie właśnie próbuja wywinać sie z zapłaty dla mnie na kwote prawie 13 tys złotych,WSZYSTKO BYLO W PORZADKU, ZADNYCH ZARZUTOW, PRZYSZEDŁ TERMIN PŁĄTNOSCI W PONIEDZIALEM I JEST ODMOWA BEZ PODANIA PRZYCZYNY. NIE POLECAM TEJ FIRMY PONIEWAŻ NIE SĄ SŁOWNI!!!<br><hr>DAMIAN
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Spedytorzy normalni idzie sie dogadac.Super płatnik polecam każdemu. Współpraca układa sie bede wstawiał drugie auto ale na miedzynarodówke bo krajówki juz nie maja.<br><hr>Zdzichu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WG MNIE FIRMA OK. JEDŻĘ Z NIMI OD STYCZNIA I NIE MAM PROBLEMÓW ZE WSPÓŁPRACĄ.CO DO PŁATNOŚCI TO RAZ ZDAŻYŁO SIĘ ,ŻE ZAPŁACILI 3 DNI PO TERMINIE, A POZA TYM TO WSZYSTKIE PRZELEWY W TERMINIE. SPOKOJNIE MOGĘ POLECIĆ KAŻDEMU TĄ FIRMĘ.<br><hr>TADEUSZ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się z Panem,my też czekamy już miesiąc na pieniądze cały czas tylko ze już i na koncie zero.Jak najbardziej współpraca jest ok tylko jak płatności są to nie ma nikogo.<br><hr>zawiedzionyKomentatorzy napisał(a):słuchajcie właśnie próbuja wywinać sie z zapłaty dla mnie na kwote prawie 13 tys złotych,WSZYSTKO BYLO W PORZADKU, ZADNYCH ZARZUTOW, PRZYSZEDŁ TERMIN PŁĄTNOSCI W PONIEDZIALEM I JEST ODMOWA BEZ PODANIA PRZYCZYNY. NIE POLECAM TEJ FIRMY PONIEWAŻ NIE SĄ SŁOWNI!!!<br><hr>DAMIAN<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
uwaga!!! nie mają już nawet dostępu do giełdy. <br><hr>transportKomentatorzy napisał(a):słuchajcie właśnie próbuja wywinać sie z zapłaty dla mnie na kwote prawie 13 tys złotych,WSZYSTKO BYLO W PORZADKU, ZADNYCH ZARZUTOW, PRZYSZEDŁ TERMIN PŁĄTNOSCI W PONIEDZIALEM I JEST ODMOWA BEZ PODANIA PRZYCZYNY. NIE POLECAM TEJ FIRMY PONIEWAŻ NIE SĄ SŁOWNI!!!<br><hr>DAMIAN<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się z Panem,my też czekamy już miesiąc na pieniądze cały czas tylko ze już i na koncie zero.Jak najbardziej współpraca jest ok tylko jak płatności są to nie ma nikogo.<br><hr>zawiedziony<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam z nimi stały kontakt i dalej jeżdze. Co prawda każda Fv kilka dni po terminie ale płacą. Chyba nie mam sie czego obawiać ale widze ze konkurencja fajnie ich obsmarowała powyżej.<br><hr>Stach
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam z nimi stały kontakt i dalej jeżdze. Co prawda każda Fv kilka dni po terminie ale płacą. Chyba nie mam sie czego obawiać ale widze ze konkurencja fajnie ich obsmarowała powyżej.<br><hr>Stach
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do Katalogu Firm