Gdzie najlepiej zrobić ogłoszenia kupna motorka?
• Strona 1 z 1
Gdzie najlepiej zrobić ogłoszenia kupna motorka?
Tak jak w temacie
Zrobilem na allegro to pracownik mi usunął,
W giełdzie na forum ścigacz,
autogielda.pl
Gdzie jeszcze można zrobić?
Zależy mi żeby kupić honde ns1 do 3300 zł
pozdro

Zrobilem na allegro to pracownik mi usunął,
W giełdzie na forum ścigacz,
autogielda.pl
Gdzie jeszcze można zrobić?
Zależy mi żeby kupić honde ns1 do 3300 zł
pozdro
-
konrad1422 - Świeżak
może porozwieszaj ogłoszenia po mieście
? albo stój na jakiejś drodze i łap tych co jadą na motorkach

"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
Konrad znowu mnie rozwaliłeś....
Ogólnie jest tak że to sprzedający wystawia oferte. Jak ja bym chciał cos kupić to napewno nie wystawiałbym ogłoszenia że chce coś kupić, bo od razu mógłbym sobie nakleić na plecach kartke "frajer". Wystaw takie ogłoszenie a zrobią Ciebie jak młodego. Będą wiedzieli że Ci zależy i poprostu Ciebie wycyckają.
Zresztą nie kupisz nic od kogoś kto nie chce tego sprzedać. Tak jak często mnie zaczepiali na mieście o fajny motor i gadka szmatka a potem ile za niego byś chciał, ja że nie chce sprzedać a ten się pyta gość no za ile. Najlepiej było powiedzieć bardzo zawyżoną cenę (no ale żeby wiedział że jaj sobie z niego nie robisz) to sie odczepiali.
A tak to podasz cene za jaką chcesz kupić, to możesz się liczyć że napewno nie kupisz tego taniej, tylko za tyle ile napisałeś. A za tą cene będą Ci oferowali takie złomy że ja sam moge Ci do tego wysłać dobrą taśme samoprzylepną. Natomiast jak nie napiszesz to będą Ci składali oferty dużo wyższe a jak odmówisz to powiedzą dosadnie że za tyle motoroweru nie kupisz.
Ogólnie jest tak że to sprzedający wystawia oferte. Jak ja bym chciał cos kupić to napewno nie wystawiałbym ogłoszenia że chce coś kupić, bo od razu mógłbym sobie nakleić na plecach kartke "frajer". Wystaw takie ogłoszenie a zrobią Ciebie jak młodego. Będą wiedzieli że Ci zależy i poprostu Ciebie wycyckają.
Zresztą nie kupisz nic od kogoś kto nie chce tego sprzedać. Tak jak często mnie zaczepiali na mieście o fajny motor i gadka szmatka a potem ile za niego byś chciał, ja że nie chce sprzedać a ten się pyta gość no za ile. Najlepiej było powiedzieć bardzo zawyżoną cenę (no ale żeby wiedział że jaj sobie z niego nie robisz) to sie odczepiali.
A tak to podasz cene za jaką chcesz kupić, to możesz się liczyć że napewno nie kupisz tego taniej, tylko za tyle ile napisałeś. A za tą cene będą Ci oferowali takie złomy że ja sam moge Ci do tego wysłać dobrą taśme samoprzylepną. Natomiast jak nie napiszesz to będą Ci składali oferty dużo wyższe a jak odmówisz to powiedzą dosadnie że za tyle motoroweru nie kupisz.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
-
konrad1422 - Świeżak
nie! ;]
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
może inaczej, nie wiem czy dostaniesz, może dostaniesz może nie, wiadomo im nowsze tym lepiej, im starszetym bardziej dobite i z tego względu najlepiej jest kupić najmłodsze na co Cię stać.
Jednak szukaj i szukaj, możliwości troche jest gazety allegro, raczej jak ktoś konkretnie chce sprzedać motorower to z tego korzysta bo wie że to czyta/przegląda najwiecej osób. Dlatego moim zdaniem dawanie ogłoszenie "kupię" jest w pewien sposób bezsensowne. Jak ktoś chce sprzedać to napewno do niego trafisz, poprzeglądaj troche ofert sprzedaży wybierz coś i jedź oglądać.
Aż sam z ciekawości wpisałem w allegro ns1 i widziałem dwie oferty wmiare pasujące do tego co chcesz. Kolor się nie zgadzał ale tutaj raczej nie ma co wybrzydzać, tym bardziej że motorek nie był pomalowany na różowo w serduszka, tylko wygladał całkiem normalnie.
Zawsze jest zasada że to kupujący idzie do sprzedającego. Jest też że sprzedający idzie do kupującego, wtedy to się nazywa akwizycja i myśle ze powinnieneś wiedzieć jakie badziewia wtedy wciskają Ci ludzie.
Napewno za 3,5 tys idzie coś znaleźć, napewno to nie będzie rocznik 2000 pierwszy właściciel serwisowany i prawie bez przebiegu, ale coś znajdziesz, chodzi tylko o to żeby się nadawało do jazdy i nie rozpadło za bramą sprzedającego.
Kurde weź przykład z Walentyki, on co chwila ma coś nowego, aż mnie chłopak zaskakuje. Zawsze jakoś coś znajdzie, a wątpie żeby miał zdolności paranormalne.
Jednak szukaj i szukaj, możliwości troche jest gazety allegro, raczej jak ktoś konkretnie chce sprzedać motorower to z tego korzysta bo wie że to czyta/przegląda najwiecej osób. Dlatego moim zdaniem dawanie ogłoszenie "kupię" jest w pewien sposób bezsensowne. Jak ktoś chce sprzedać to napewno do niego trafisz, poprzeglądaj troche ofert sprzedaży wybierz coś i jedź oglądać.
Aż sam z ciekawości wpisałem w allegro ns1 i widziałem dwie oferty wmiare pasujące do tego co chcesz. Kolor się nie zgadzał ale tutaj raczej nie ma co wybrzydzać, tym bardziej że motorek nie był pomalowany na różowo w serduszka, tylko wygladał całkiem normalnie.
Zawsze jest zasada że to kupujący idzie do sprzedającego. Jest też że sprzedający idzie do kupującego, wtedy to się nazywa akwizycja i myśle ze powinnieneś wiedzieć jakie badziewia wtedy wciskają Ci ludzie.
Napewno za 3,5 tys idzie coś znaleźć, napewno to nie będzie rocznik 2000 pierwszy właściciel serwisowany i prawie bez przebiegu, ale coś znajdziesz, chodzi tylko o to żeby się nadawało do jazdy i nie rozpadło za bramą sprzedającego.
Kurde weź przykład z Walentyki, on co chwila ma coś nowego, aż mnie chłopak zaskakuje. Zawsze jakoś coś znajdzie, a wątpie żeby miał zdolności paranormalne.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
-
konrad1422 - Świeżak
Ok! Marcin napisałeś mi dużo dobrych wskazówek i za to Ci dziękuje. No ja już z Walentym na gg troche gadam i wiem że co chwile ma coś nowego ale on dysponuje trochę większą kasą jak ja
Mam nadzieję, że znajdę motor z którego będe zadowolony i już nikomu na forum nie będę truć d...
Pożyjemy zobaczymy 

-
konrad1422 - Świeżak
acha i jeszcze jedno, szczerze odradzam Ci niemcy. Przy takim funduszu musiałbyć tam kupić coś za góra 500euro. Poszukaj sobie w dziale prawo jak wyglądają koszta pierwszej rejstracji w polsce. vat24 kosztuje sporo (nie chce teraz oszukać Cię, ale albo 150 albo 250zł ale chyba ta większa suma). Do tego dochodzi pierwszy przegląd który musisz zrobić dla dużego motocykla pierwszy przeglad kosztuje 120zł nie wiem czy dla motoroweru też. Odrazu jakbyś chciał to wtedy zarejestrować na motorower a trafiłbyś na upartego diagnoste to by był problem. W wydziale komunikacji wydasz koło 200zł na dowód i tablice (najlepiej by Ci było kupić coś żeby miało takie same trzy literowe oznaczenia jak w Twojej miejscowośći, czyli gdzieś blisko, wtedy wyjdzie Cię to taniej.)
A tak to policz sobie jeszcze do tego transport motocykla a to wcale Ciebie tanio nie wyniesie, to że musiałbyś udać się do niemieckiego wydziału komunikacji i tam go wyrejestrować (koszt nieduży, bo 6euro). Dodatkowo zapewne miałbyś trudności z prozumieniem się ze sprzedającym, a napewno byłby ból jechać sporo kilometrów i dowiedzieć się że motorka już nie ma.
A tak to policz sobie jeszcze do tego transport motocykla a to wcale Ciebie tanio nie wyniesie, to że musiałbyś udać się do niemieckiego wydziału komunikacji i tam go wyrejestrować (koszt nieduży, bo 6euro). Dodatkowo zapewne miałbyś trudności z prozumieniem się ze sprzedającym, a napewno byłby ból jechać sporo kilometrów i dowiedzieć się że motorka już nie ma.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Jak to powiedział już mar111cin składanie ofert kupna to chyba nie jest dobre rozwiązanie.
Najlepiej sam sobie poszukaj odpowiedniego motorka za taką cenę jak "na twoją kieszeń". Lepiej kupić coś starszego, ale lepszego, niż te NS1 w opłakanym stanie. Chyba że masz jeszcze kase na naprawe.
Najlepiej sam sobie poszukaj odpowiedniego motorka za taką cenę jak "na twoją kieszeń". Lepiej kupić coś starszego, ale lepszego, niż te NS1 w opłakanym stanie. Chyba że masz jeszcze kase na naprawe.
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
mniej więcej z kosztami się zapoznałem dlatego chce za max 3300 zł i najlepiej jak by był sprowadzony już w Polsce a jeszcze lepiej w woj. wlkp. ;P
-
konrad1422 - Świeżak
no nie wiem czy ns1 za 3300 zł sprowadzona musi być w opłakanym stanie - z tym to trochę przegiąłeś!
-
konrad1422 - Świeżak
konrad1422 napisał(a):no nie wiem czy ns1 za 3300 zł sprowadzona musi być w opłakanym stanie - z tym to trochę przegiąłeś!
Sam nie wiesz czego chcesz

Niezdecydowany małolat

P.S. Nie zakładaj bzdurnych tematów!
### SUZUKI GSXR K4 ###

- gawron0
- Świeżak
Wszystko wacha się na kasie ! Nie jestem żadnym małolatem pierdopędzie! W Polsce obowiązuje wolność wyboru ****!
Kto ciebie uczy polskiego - prababcia? pradziadek ? Po PS nie ma kropki
Kto ciebie uczy polskiego - prababcia? pradziadek ? Po PS nie ma kropki
-
konrad1422 - Świeżak
16 lat to chyba nie wiek, którego nie określa się małoletnim? O ile wiem od 18 roku życia jest się pełnoletnim
Poza tym to co napisałeś nie zmienia faktu, że ten temat jest kolejnym do zamknięcia.
Co do tematu to już ludzie napisali Ci (może nie wprost), że jesteś frajer
Tak na marginesie MAŁOLACIE nie odbiegaj od tematu

Poza tym to co napisałeś nie zmienia faktu, że ten temat jest kolejnym do zamknięcia.
Co do tematu to już ludzie napisali Ci (może nie wprost), że jesteś frajer

Tak na marginesie MAŁOLACIE nie odbiegaj od tematu

### SUZUKI GSXR K4 ###

- gawron0
- Świeżak
DUżOLACIE Po pierwsze to frajerem jesteś TY! A po drugie to ty odbiegłeś od tematu - nie widzisz to mile widziana wizyta u Okulisty.
spokojnie.... jestes malolatem i tyle.... i nie jest to w zaden sposob obrazliwe okreslenie wiec sie tak nie rzucaj, a sposob Twojego zachowania klasyfikuje Cie wedlug mnie do jeszcze innego okreslenia- szczyl... pozdrawiam kravec
spokojnie.... jestes malolatem i tyle.... i nie jest to w zaden sposob obrazliwe okreslenie wiec sie tak nie rzucaj, a sposob Twojego zachowania klasyfikuje Cie wedlug mnie do jeszcze innego okreslenia- szczyl... pozdrawiam kravec
-
konrad1422 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm