Motocykl do turystyki
• Strona 1 z 1
Motocykl do turystyki
Witam serdecznie użytkowników forum:) Jestem tu nowy a przybyłem z powodu chęci zmiany motocykla, pogadania z innymi doświadczonymi motocyklistami. Do tej pory jeździłem Ducati Monster 750 z 2001, a w tym roku postanowiłem go sprzedać i kupić coś pod turystykę. Ducati mam już hmm 11 lat:) Świetny motocykl do miasta ale do turystyki się nie nadaję.. już po godzinie w siodle ręce się wydłużają o 0.5 metra, w głowie szum, ból tyłka i nie tylko.. Pora na zmianę! Mam taki plan żeby spróbować turystyki, wybrać się gdzieś na miesiąc, coś zobaczyć, odpocząć:) Ahoj przygodo! Jednak nigdy nie miałem styczności z turystykami, mało co o nich wiem:/ Może powiem coś o sobie.. czyli 182cm wzrostu, 85kg wagi i 29 lat. Myślę o turystyce po wschodniej stronie, Litwa, Łotwa, Estonia, Białoruś, Ukraina.. jakiś taki trip ale to jeszcze do przemyślenia, na razie odpowiednie moto, czego szukać? Zależy mi na niezawodnej maszynie, niskim spalaniu, i komforcie jazdy. Fundusze jakimi dysponuję to do 14000zł. Posiadam już odpowiedni strój, skóra i tekstylny, przeciwdeszczowy, kask itd. Myślę nad Hondą Transalp, Deauville, Suzuki V-Strom, KLV, albo.. no właśnie:) Za wszelkie rady i sugestie będę wdzięczny.
- Beri
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A