Zobacz wątek - <i>[Yamaha MT-125]</i> Yamaha MT-125 - przyszłość jest dziś
NAS Analytics TAG

[Yamaha MT-125] Yamaha MT-125 - przyszłość jest dziś

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2014, 16:32

Komentatorzy napisał(a):Moim zdaniem tego typu motocykle powinny być robione na zasadzie ybr 125 - wlasna fabryka w chinach ale z dobrym QC. Wtedy faktycznie można obniżyć koszty, JEŚLI jakość będzie na zadowalającym poziome. To że motocykl robiony jest w chinach to nic nie znaczy.

Druga sprawa chiny robią coraz fajniejsze pierdziawy. Zrobiłem 10k na chińskim motorowerze. Jakość faktycznie kiepska jeśli chodzi o materialy i spasowanie, jednak mechanicznie nic z tym się nie działo takiego. Co najwyżej żarówka się spaliła i lakier za szybko się rysował, ale mechanicznie NIC NIGDY nie padło :)<br><hr>sharpi<br>
Może dlatego ze chinole maja wszystko chinskie OPROCZ silnika?<br><hr>Spacja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/5/2014, 16:33

Komentatorzy napisał(a):Mysle ze moze wiele osob go kupic bo za 17k dostejemy nowy [ nie skladany z dwoch, zajezdzony albo wyciagniety z przestanku autobusowego ] moto na ktory styka tylko prawo jazdy kat B :)<br><hr>torpeda<br>
Komentatorzy napisał(a):Prawo kat. B nie "styka" ponieważ ono jest tylko i wyłącznie na moto bez biegów :(<br><hr>Talibek<br>
i na dodatek jeszcze nie jest bo zatwierdzone przez SEJM. A "stopień" wyżej jeszcze jest SENAT ktory musi to zatwierdzic ;)<br><hr>Spacja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2014, 08:29

Komentatorzy napisał(a):Miałem NSR z lat 90. Nigdy nie zgasła w lesie, wyglądała i jeździła świetnie. To co się w unii wyprawia to jest jakaś kpina, 15 koni, słodki jezu... <br><hr>Andrzej<br>
Zrobią automatyczną skrzynię biegów i moto można latać na kategorii B... dlatego 125 mają do 11 kW, żeby spełniać warunki...<br><hr>Inny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/6/2014, 12:41

Komentatorzy napisał(a):Miałem NSR z lat 90. Nigdy nie zgasła w lesie, wyglądała i jeździła świetnie. To co się w unii wyprawia to jest jakaś kpina, 15 koni, słodki jezu... <br><hr>Andrzej<br>
Komentatorzy napisał(a):Zrobią automatyczną skrzynię biegów i moto można latać na kategorii B... dlatego 125 mają do 11 kW, żeby spełniać warunki...<br><hr>Inny<br>
Automatem na B można jeździc i nie ma on chyba ograniczeń mocy, głównie jest to na Kat. A1. 140 kilo i 15 koni to jest naprawdę mało. Moto z lat 90? Jeżdżę Yamahą TZR 125 i nie narzekam, wiem na co ją stać, jest czym wyprzedzić i czym jechać w trasę. Jazda przelotowa 80-90km/h to nie jest to co ludzie lubią a taką prędkość przelotową będzie osiągać MT 125<br><hr>shgetsu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości

na górê