co wybrac?:D
• Strona 1 z 1
co wybrac?:D
siemka koledzy mam kilka pytań odnosnie paru moto.
jakie sa wasze opinie o suzuki dr 350,spalanie.osiagi i jaka jest frajda z jazdy:D z tego co patrze na filmy to silnik wydaje sie byc takim mulem i nie wkreca sie.
co o nim powiecie ? czy rozsadniejszym wyborem byłby zakup kx lub yz 125 ?

- motomaniakx
- Świeżak
Rozsądny ? Zależy gdzie chcesz jeździć, jakie amsz doświadczenie, ile masz kasy na moto i ile możesz wpakować rocznie, bo full crossy nie są tanie w utrzymaniu
Dr 350 to pospolity sprzęcik i jak nie kupisz padliny, to na 100% będziesz się cieszył jeżdżąc po lasach, podjazdach itp.

Honda Cr 125 | https://www.facebook.com/Polskietorymot ... 8453028154
- sylwek199888
- Świeżak
Jezdzic bede w większosci w terenie ale lekkim lasy,pola:D doświadczenie mam całkiem spore:)wiekszosc w rodzinie sa zmotoryzowani wiec pasją zaraziłem sie juz od małego:Dw wakacje planuje wydac na niego max 5000zł bedzie mnie to kosztowało bardzo ciezką pracą :/szkoda byłoby mi ładowac wiecej. napaliłem sie na kxa juz dawno ale brak tej homologacji i koszt utrzymania mnie wystraszył :/ nw czy ludzie przesadzają czy powaznie az tak trzeba byc na nie bogatym:/
- motomaniakx
- Świeżak
drogi sport, nic z tym nie zrobisz
jeżeli teren jaki mówisz to full crossa nie ma sensu. DR ma dobre opinie to samo DRZ 400 (nie są to muły ale nie są to też bestie), aczkolwiek nie wiem czy w takiej cenie coś dobrego i jakotako "żyjącego" znajdziesz :/

- xawaxus
- Świeżak
DR kupi, DRZ baaardzo ciężko, ceny zaczynają się od 5,5k za DRZ, czasami trafi się dobre, ale bez papierów i wizualnie w kiepskim stanie, ale z budżetem 5k nie ma co szukać nawet DRZ.
Za 5k znajdziesz już ciekawą DR'kę.
Za 5k znajdziesz już ciekawą DR'kę.
-
Street4Fun - Bywalec
A co z tanszymi odpowiednikami yamaha xt,honda xl. można kupic o wiele taniej
ta cena bierze sie z czegos?:)

- motomaniakx
- Świeżak
DRZ nie ma odpowiednika chyba że kawasaki klx ale klx ma pojemnosc 250 i 300 silniki podobnej budowy jak nie bliźniacze. i cena podobna raczej ;P
xt xl to przestarzałe konstrukcje
xt xl to przestarzałe konstrukcje
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
drz raczej za duza dla mnie:) czyli nie opłaca sie kupowac xt xl bo wydaja sie identyczne do dr poza cena 

- motomaniakx
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości