Czy moge jechac takim motocyklem ?? Opis w srodku.
• Strona 1 z 1
Czy moge jechac takim motocyklem ?? Opis w srodku.
Przymierzam sie do kupna kawasaki ninja 250r. 33KM, 250ccm3, spelniajace warunki na kat. A2.
Kupujac taki motocykl 200km od mojego miasta, nie oplaca sie za bardzo brac transportu.
Pytanie jakie mnie zastanawia . Czy moge nim jechac do domu majac te prawko A2 , ale on jest zarejestrowany na A ? .( ale spelnia wymogi a2 ),czy tez nie moge i musze brac ta lawete, albo kuriera ? Potem juz go przerejestruje.
Kupujac taki motocykl 200km od mojego miasta, nie oplaca sie za bardzo brac transportu.
Pytanie jakie mnie zastanawia . Czy moge nim jechac do domu majac te prawko A2 , ale on jest zarejestrowany na A ? .( ale spelnia wymogi a2 ),czy tez nie moge i musze brac ta lawete, albo kuriera ? Potem juz go przerejestruje.
..
- baccari18
- Świeżak
baccari18 no wstyd
Nie wiem, kiedy zmieni się przekonanie, że moto rejestruje się na kategorie prawa jazdy.. Papiery papierami, ale to właśnie prawo jazdy uprawnia Cię do kierowania danym pojazdem, w tym przypadku do 35kW.
BTW Kiedy sprowadzasz jÄ… do domu?

BTW Kiedy sprowadzasz jÄ… do domu?
MT-07
-
Marsjanin - Bywalec
zdaje się, że nie tak dawno zdałeś egzamin na prawo jazdy.
Twoje pytanie wskazuje na to, że pytania powinny być jeszcze trudniejsze.
Twoje pytanie wskazuje na to, że pytania powinny być jeszcze trudniejsze.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
maniutek1996 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości