Zipp pro 50 proszÄ™ o pomoc
• Strona 1 z 1
Zipp pro 50 proszÄ™ o pomoc
Witam
Posiadam motor Zipp Pro 50 mam go już jakieś 2 lata. Chciałbym dokonać zmian czyli zdjąć blokady tuningować go itp:. Jedzie mi z 80/90 na blokadach nic nie kombinowałem od kupna nowego motoru więc chciałbym mu ściągnąć blokady żeby osiągnąć lepszą prędkość , oraz go z tuningować.
- Więc mój problem polega na tym gdzie znajdę wszystkie blokady w Zipp Pro 50.
- Co mu wymienić aby uzyskać lepszą prędkość i przyśpieszenie.
Posiadam motor Zipp Pro 50 mam go już jakieś 2 lata. Chciałbym dokonać zmian czyli zdjąć blokady tuningować go itp:. Jedzie mi z 80/90 na blokadach nic nie kombinowałem od kupna nowego motoru więc chciałbym mu ściągnąć blokady żeby osiągnąć lepszą prędkość , oraz go z tuningować.
- Więc mój problem polega na tym gdzie znajdę wszystkie blokady w Zipp Pro 50.
- Co mu wymienić aby uzyskać lepszą prędkość i przyśpieszenie.
- fexston
- Świeżak
Do ilu kręci Ci na 4 biegu? Chodzi o obroty. A tak wgl. te 80/90 to jedynie licznikowe. Ten silnik maksymalnie wyciągnie 70km/h w zależności od wagi pojazdu i kierującego.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
Powinno do 7 na blokadzie... W każdym razie tam na 100% jest moduł zablokowany. Kup na allegro odblokowany do 139FMB i będzie git. W aukcjach często piszą "ogar, łoś, benzer" itp. przy tych modułach.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości