Problem z osiągnięciem max. mocy- Suzuki GSXR 750
• Strona 1 z 1
Problem z osiągnięciem max. mocy- Suzuki GSXR 750
Witam,
jak powyżej, problem dotyczy Suzuki GSXR 750. Zauważyłem,że motocykl na obrotach do 7 tys. zbiera się agresywnie, potem "ospale". Wyciągam nim max. 230, 245 km/h, gdzie max. przy tym motocyklu można osiągnąć 280 km/h. Moje pytanie brzmi czy może to być wina filtra powietrza? Był ostro ubrudzony, przedmuchałem go,aż odzyskał dawny kolor. Czy może to wina brudnych wtrysków,albo jeszcze czegoś innego?
Dzięki z góry za pomoc.
jak powyżej, problem dotyczy Suzuki GSXR 750. Zauważyłem,że motocykl na obrotach do 7 tys. zbiera się agresywnie, potem "ospale". Wyciągam nim max. 230, 245 km/h, gdzie max. przy tym motocyklu można osiągnąć 280 km/h. Moje pytanie brzmi czy może to być wina filtra powietrza? Był ostro ubrudzony, przedmuchałem go,aż odzyskał dawny kolor. Czy może to wina brudnych wtrysków,albo jeszcze czegoś innego?
Dzięki z góry za pomoc.
- Wark
- Świeżak
powinien osiągać 299 przynajmniej tyle licznik powinien pokazywać maks
zrób zawory, synchro, filtr pow, świece jak nadal lipa to hamownia i nowa mapa 700-800 zl tam tez go odblokują
jeśli jest zdławiony do 98 koni to tyle około by szedł 250 km/h na maksa

zrób zawory, synchro, filtr pow, świece jak nadal lipa to hamownia i nowa mapa 700-800 zl tam tez go odblokują
jeśli jest zdławiony do 98 koni to tyle około by szedł 250 km/h na maksa
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości