Yamaha dt 125 x Bardzo proszę o pomoc
• Strona 1 z 1
Yamaha dt 125 x Bardzo proszę o pomoc
Witam. Jak narazie jeździłem tylko na skuterze ale w te wakacje chce sobie kupić jakiegoś crossa. Chciałbym się zapytać czy yamaha dt 125x jest fajna do jazdy normalnej po ulicy jak i do jazdy w terenie dla początkującego. Chodzi mi tu głównie o jazdę po polnych drogach, lasach czasami może wjazdy na jakieś górki + wyskoki :p.
Kilka pytań:
1. Czy maszyna jest bezawaryjna.
2. Ile pali na setke w terenie oraz po normalnej ulicy.
3. Jaki jest v max.
4. Na co zwrócić uwagę przy zakupie takiego crossa.
Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź.
Nie znam się za bardzo na crossach ale czy ta yamaha posiada biegi.
Kilka pytań:
1. Czy maszyna jest bezawaryjna.
2. Ile pali na setke w terenie oraz po normalnej ulicy.
3. Jaki jest v max.
4. Na co zwrócić uwagę przy zakupie takiego crossa.
Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź.
Nie znam się za bardzo na crossach ale czy ta yamaha posiada biegi.

- użytkownik123
- Świeżak
Sorki ze sie tutaj wbijam ale podbijam temat bo podobaja mi sie tylko crossy i crossy(supermoto) jaki wybrac, z takich powodow jak wyzej czasem offroad czasem autostrada (moim zdaniem tylko te motory daja wolnosc nie jest sie zamknietym w ruchu drogowym )
1. Na co zwrócić uwagę przy zakupie takiego crossa-na youtubie wpisz ten temat dostaniesz kilka odpowiedzi na co zwracac uwage
a na reszte pytan sam czekam na odpowiedzi i czy yamaha dt 125 nadaje sie na autostrade jezdzil ktos ??? sorki za bledy ale pisze z zagranicy i firmowego kompa
1. Na co zwrócić uwagę przy zakupie takiego crossa-na youtubie wpisz ten temat dostaniesz kilka odpowiedzi na co zwracac uwage
a na reszte pytan sam czekam na odpowiedzi i czy yamaha dt 125 nadaje sie na autostrade jezdzil ktos ??? sorki za bledy ale pisze z zagranicy i firmowego kompa

- adolf19644
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B