sprzedam Suzuki GSXR 600 k4/k5 2005r super stan niski przebi
• Strona 1 z 1
sprzedam Suzuki GSXR 600 k4/k5 2005r super stan niski przebi
sprzedać...
Przebieg naprawdę śmieszny bo ok 15 tyś km. Ma bardzo dobry alarm.
Mam do niego:
-2 oryginalne kluczyki suzuki z pilotami
-siedzenie pasażera i nakładkę
-zastaw fabrycznych narzędzi
-książkę serwisową i instrukcje obsługi
Motocykl ma prawdziwy przebieg, silnik chodzi jak marzenie, przy 200km/h można puścić kierownice i nic nie ściąga.
Wszystko jest w 100% oryginale.
Wszystkie naklejki nawet te serwisowe ma nie odklejone. Rama 100% nie spawana i nie malowana, silnik igła. Hamulce brzytwa, lagi nie ciekną, tarcze hamulcowe fabryczne, nie zużyte i nie luzują się nity jak w takich z dużym przebiegiem, nie ma nigdzie luzów na łożyskach , biegi wchodzą tak jak powinny i nie wyskakują, wszystko działa tak jak powinno i do stanu technicznego nikt się nie doczepi bo naprawdę nie ma do czego się doczepić.
Przebieg można nawet wizualanię się domyślić po oponach, tarczach, klockach i napędzie.
Motocykl w fabrycznym malowaniu czarno-srebrnym z naklejkami czarno białymi.
Ja go długo szukałem dla siebie. Sprzedaje z powodów zdrowotnych (czeka mnie zabieg miednicy)a poza tym na początku następnego roku urodzi mi się drugie dziecko.
Naprawdę kończę z moją pasją, jaką są motocykle.
Jeśli ma ktoś dość ciągłej jazdy i poszukiwania dobrego motocykla i zawsze trafia na podpicowane złomy to zapraszam do mnie na oględziny mojego bo jest naprawdę bardzo dobry. Ma jakieś tam lekkie zadrapania na naklejkach ale to jest normalne w motocyklu sportowym z takich roczników.
Ma aktualnie zamontowane crash pady.
Cena 12800
Więcej informacji telefonicznie( z uwagi na moją prace mogę nie odbierać w tygodniu w godz 8-18
605404115
Naprawdę warto bo to motocykl który można spokojnie kupić na 5-7 lat i nic w silniku się nie popsuje. Ten model posiada chłodniczkę oleju wiec żywotność silnika jest bardzo duża.
Biorąc po uwagę rocznik, przebieg i stan techniczny to prawdziwa okazja, szczególnie w tej cenie.
Zdjęcia dodam jak tylko będe wiedział jak tu wstawić.
Z chęcią zdjęcia mogę przesłać na maila.
Poproszę tylko o wiadomość z prośbą o zdjęcia na adres:
black66621@wp.pl
Przebieg naprawdę śmieszny bo ok 15 tyś km. Ma bardzo dobry alarm.
Mam do niego:
-2 oryginalne kluczyki suzuki z pilotami
-siedzenie pasażera i nakładkę
-zastaw fabrycznych narzędzi
-książkę serwisową i instrukcje obsługi
Motocykl ma prawdziwy przebieg, silnik chodzi jak marzenie, przy 200km/h można puścić kierownice i nic nie ściąga.
Wszystko jest w 100% oryginale.
Wszystkie naklejki nawet te serwisowe ma nie odklejone. Rama 100% nie spawana i nie malowana, silnik igła. Hamulce brzytwa, lagi nie ciekną, tarcze hamulcowe fabryczne, nie zużyte i nie luzują się nity jak w takich z dużym przebiegiem, nie ma nigdzie luzów na łożyskach , biegi wchodzą tak jak powinny i nie wyskakują, wszystko działa tak jak powinno i do stanu technicznego nikt się nie doczepi bo naprawdę nie ma do czego się doczepić.
Przebieg można nawet wizualanię się domyślić po oponach, tarczach, klockach i napędzie.
Motocykl w fabrycznym malowaniu czarno-srebrnym z naklejkami czarno białymi.
Ja go długo szukałem dla siebie. Sprzedaje z powodów zdrowotnych (czeka mnie zabieg miednicy)a poza tym na początku następnego roku urodzi mi się drugie dziecko.
Naprawdę kończę z moją pasją, jaką są motocykle.
Jeśli ma ktoś dość ciągłej jazdy i poszukiwania dobrego motocykla i zawsze trafia na podpicowane złomy to zapraszam do mnie na oględziny mojego bo jest naprawdę bardzo dobry. Ma jakieś tam lekkie zadrapania na naklejkach ale to jest normalne w motocyklu sportowym z takich roczników.
Ma aktualnie zamontowane crash pady.
Cena 12800
Więcej informacji telefonicznie( z uwagi na moją prace mogę nie odbierać w tygodniu w godz 8-18
605404115
Naprawdę warto bo to motocykl który można spokojnie kupić na 5-7 lat i nic w silniku się nie popsuje. Ten model posiada chłodniczkę oleju wiec żywotność silnika jest bardzo duża.
Biorąc po uwagę rocznik, przebieg i stan techniczny to prawdziwa okazja, szczególnie w tej cenie.
Zdjęcia dodam jak tylko będe wiedział jak tu wstawić.
Z chęcią zdjęcia mogę przesłać na maila.
Poproszę tylko o wiadomość z prośbą o zdjęcia na adres:
black66621@wp.pl
- demon69
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości