Kombinezon dla niskiej osoby :)
• Strona 1 z 1
Kombinezon dla niskiej osoby :)
Rozglądałem się ostatnio za kombinezonem dla siebie no i zauważyłem że będę miał problem z rozmiarem. Mam 167 cm wzrostu
W środę trafiłem na dobrą ofertę, no i kupiłem kombik tschula rozmiar 48 (najmniejszy z możliwych). Kupiłem go w ciemno ze względu na cenę i gratisy. Wiedziałem że jeśli będzie duży to pogonię go z zyskiem
Dzisiaj odebrałem pakę i okazało się że kurtka jest dobra, lecz spodnie za długie i za szerokie w tyłku i biodrach. I tutaj mam pytanie, czy jest jakaś firma na poziomie tschula robiąca kombiki w mniejszej rozmiarówce niż 48 ?

W środę trafiłem na dobrą ofertę, no i kupiłem kombik tschula rozmiar 48 (najmniejszy z możliwych). Kupiłem go w ciemno ze względu na cenę i gratisy. Wiedziałem że jeśli będzie duży to pogonię go z zyskiem

Dzisiaj odebrałem pakę i okazało się że kurtka jest dobra, lecz spodnie za długie i za szerokie w tyłku i biodrach. I tutaj mam pytanie, czy jest jakaś firma na poziomie tschula robiąca kombiki w mniejszej rozmiarówce niż 48 ?
-
kamir0014 - Świeżak
RST niby też robi 48 ale rozmiarówkę mają trochę mniejszą niż ciul. Wszystko też zależy od modelu. Mierzyłem dwa kombi w rozmiarze 44 jednego producenta. Jeden kombi luźny jak dres drugi ciasny jak być powinien. Trzeba przymierzyć na własnej skórze.
- lukas31581
- Świeżak
kamir0014 napisał(a):Jakiej firmy mierzyłeś te kombiki 44 ?
Najbardziej by mi pasowała kurtka 48/spodnie 46Wtedy było by idealnie. Ale niestety sprzedawcy nie chcą dzielić kompletów
Większość kombiaków występuje jako komplet kurtka + spodnie i nie można zamieszać z rozmiarami, ale jest też bardzo dużo modeli, gdzie sprzedawana jest kurtka i spodnie osobno.
Sam zmontowałem tak kombiaka A*, choć to akurat nie kwestia rozmiaru była przyczyną takiego rozwiązania.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
- lukas31581
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości