KAWASAKI ZX6R 2007
• Strona 1 z 1
KAWASAKI ZX6R 2007
Mial moze ktos z was mozliwosc porownania nowego modelu zx6r 2007 z poprzednim 2005-2007 ?? Prosze o wszelkie uwagi...
byla CBR600 F4 Sport | R6 2004 | teraz - ZX6R 2007 | | http://www.youtube.com/watch?v=9TghY-O9 ... 20Kawasaki
- fenis77
- Świeżak
no to juz cos ktos wie 

byla CBR600 F4 Sport | R6 2004 | teraz - ZX6R 2007 | | http://www.youtube.com/watch?v=9TghY-O9 ... 20Kawasaki
- fenis77
- Świeżak
jeżeli chodzi o stylistyke to jakos bardzie podoba mi sie ten model wczesniejszy ten 07 jakos taki wystrugany jak łódka ale to już kwestia gustu kto co lubi kawa raczej idzie w strone zaokrąglania wszystkiego a ja tam wole ostre kanty
no moto ma juz wskaźnik biegów wiec jakis tam plus i kreci sie tez do sporych obrotów
no moto ma juz wskaźnik biegów wiec jakis tam plus i kreci sie tez do sporych obrotów
- Gresus
- Świeżak
dzieki evil za konkrety, mi akurat tez sie ten czolg podoba
a a jak kultura pracy skrzyni biegow ?

- fenis77
- Świeżak
ok dzieki
- fenis77
- Świeżak
-
ryś - Świeżak
ja mam kaczke z 2007 roku i powiem tak: Regresu raczej nie widze. Skrzynia cyka zajebsici,e choc czasami przy redukcji potrafi strzelic bez przyczyny.... wskaznik zmiany biegow naprawde jest spoko i de facto sie przydaje nawet na drodze, choc wiadomo, nie gapisz sie ciagle na wyswietlacz. Kreci sie cholernie dlugo i wysoko i dosyc wysoko lapie moc w porownaniu ze starszym modelem ale wiadomo. 36cm mniej. Jednak przy jezdzie na trasach jezdzisz na 6 i 5 biegu i styka (czasami do 4 zlazisz). Spoko ciagnie. jezeli chodzi o zawiechy sa twarde. jenak trzymaja szpeje na maxa sa po prsotu ZAJEBISTE!!! Winkle lykasz jak pelikan i WKONCU bridgestone zrobil oponki ktore trzymaja moto na polskich asfaltach jak poxilina! Bt015 sa zajebiste i napewno kupie 2gi komplet. najbardizej mnei wkurwia w tym moto to ze silnik chodzi dosyc glosno, szczegolnie jak jest zimny to nawala jak mlot o kowadlo. Co do design. Wredna radykalna i lubi byc krecona. Rasowa dziwka i motocykl najbardziej kobiecy ze wszytkich. Czarna Mamba. po prostu pojebana
Zalety:
kasetowa skrzynia
mocny silnik
wyposazenie - shift light, wysiwetlacz biegow , STEROWANIE LAPTIMEREM Z KIEROWNICY ( w r6 musisz sciagac lape z manetki i naciskac na zagarach- zenada)
zawieszenai showa
CENA
CENA
CENA
CENA - 28tys Netto... gdzei dostaniesz takie moto w takie jkasie
Amor pasuje od zx10r ! z mocowaniami (nowy ohlins racingowy z mocowaniami na fakturke kosztuje 1400zl)
Minusy
glosny silnik
mega sportowa pozycja
BRAK AMORA choc i tak zlapalem 2 male shimmy w poznaniu na szykanie i prawym na prosta pod mostek. Shim nie lapie!
Zalety:
kasetowa skrzynia
mocny silnik
wyposazenie - shift light, wysiwetlacz biegow , STEROWANIE LAPTIMEREM Z KIEROWNICY ( w r6 musisz sciagac lape z manetki i naciskac na zagarach- zenada)
zawieszenai showa
CENA
CENA
CENA
CENA - 28tys Netto... gdzei dostaniesz takie moto w takie jkasie
Amor pasuje od zx10r ! z mocowaniami (nowy ohlins racingowy z mocowaniami na fakturke kosztuje 1400zl)
Minusy
glosny silnik
mega sportowa pozycja
BRAK AMORA choc i tak zlapalem 2 male shimmy w poznaniu na szykanie i prawym na prosta pod mostek. Shim nie lapie!
- hatysz
- Świeżak
hatysz - tego oczekiwalem , konkretnej odpowiedzi, dzieki jeszcze raz i juz cene targuje
ja chce kupc orange
ostatnia cena jaka wyrwalem to 31500 zl ( w angli) wiec czego chciec wiecej

- fenis77
- Świeżak
dobra panowie mam ja juz tydzien , chwilowo jestem bez neta ale jak tylko uruchomie to wrzuce fotki , kolor ORANGE, zrobilem w kilka dni 600 km ale nie moge narazie przekraczac 8000 obrotow wiec napisze tak naprawde po pierwszym serwisie ....
- fenis77
- Świeżak
Jest gdzieÅ› w necie napisane o wszystkich modelach kawasaki zx6r
Wytarczy poszukać
Stylistyczne cacko ??
Wiem gusta ale według mnie to kolejna klapa...
Malowanie Zielony, Czarny plus 6 naklejek z objaśnieniami w modelach 03-07 dosłownie żenada lakiernicza w porównaniu do Np R6 lub CBR 600
Malowanie w modelach 00-03 tylko sami popatrzcie jak jest pomalowanye kawasaki zx6r z 2000 roku... lub 2003 jak wyglÄ…da... cudo! tak samo ZX7R z 2003 i ZX9R
Nie zamienił bym go na zaden z nowszych modeli jezeli oba by były w takiej samej cenie i nowe. Według mnie pod względem stylistycznym najbardziej udane moto. Modele 03-04 to chyba "B lub J" jescze wzbudzają progres bo mają stylistycznie zrobione lampy podobne do "oczu wojownika Ninja w kimonie " zadupek wygląda niczym taki "japoński daszek z zaostroznym czubikiem" widać te nawiazania do słowa Ninja i akcenty japońskie a tutaj w moelaach powyżej 04 co sie stało? wygladają jak niewiadomo co totalny kosmos...
PS: zobaczcie motocyklowe koncepcje koncernów na rok 2009 wtedy przezyjecie szok
TOTALNY KOSMOS a szkoda... Niedługo będziemy latać statkami jak w Star Wars jak co roku nowa stylistyka wyjdzie..
Jak na ten rok to najleprzy dessing jaki udało sie zrobić wyszedł w postaci yamahy R6/R1 z 2007 roku

Stylistyczne cacko ??

Malowanie Zielony, Czarny plus 6 naklejek z objaśnieniami w modelach 03-07 dosłownie żenada lakiernicza w porównaniu do Np R6 lub CBR 600
Malowanie w modelach 00-03 tylko sami popatrzcie jak jest pomalowanye kawasaki zx6r z 2000 roku... lub 2003 jak wyglÄ…da... cudo! tak samo ZX7R z 2003 i ZX9R
Nie zamienił bym go na zaden z nowszych modeli jezeli oba by były w takiej samej cenie i nowe. Według mnie pod względem stylistycznym najbardziej udane moto. Modele 03-04 to chyba "B lub J" jescze wzbudzają progres bo mają stylistycznie zrobione lampy podobne do "oczu wojownika Ninja w kimonie " zadupek wygląda niczym taki "japoński daszek z zaostroznym czubikiem" widać te nawiazania do słowa Ninja i akcenty japońskie a tutaj w moelaach powyżej 04 co sie stało? wygladają jak niewiadomo co totalny kosmos...
PS: zobaczcie motocyklowe koncepcje koncernów na rok 2009 wtedy przezyjecie szok

Jak na ten rok to najleprzy dessing jaki udało sie zrobić wyszedł w postaci yamahy R6/R1 z 2007 roku
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem 

-
VCO - Świeżak
Kumpel kupil jeździlem troche (2007)...fajny sprzet...evil ma racje pozycja typowo sportowa... przednie zawieszenie da sie wyregulowac i do jazdy w trasy sie nadaje...gorzej z tylem siedzenie twarde a zawieszenie tylne nawet po regulacji jest twarde jak przystalo na rasowego sporta...Ale do tej pozycji da sie przyzwyczaić i nie jest tak zle...
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
hm, po pierwsze o gusta sie nie rozmawia podobno, ja sie nie pytalem czy sie komus podoba czy nie tylko o wrazenia z jazdy no ale... po drugie nie kupilem naklejek (6-ciu) tylko moto, co do naklejek to niezle jak sie wysypie to tylko pomaluje i nakleje jedna naklejke, jak bym chcial kupic naklejki to bym kypil RAPSOL-a (swoja droga piekny jest), po trzecie kupilem juz i jestem zadowolony
zajebiscie twardy, skrzynia chodzi super, niestety nie moge zabardzo jeszcze sie wypowiadac co to moto potrafi bo do pierwszego serwisu jeszcze tydzien a potem napisze jak sie jezdzi na wyzszych obrotach, orryginalny wydech brzmi niezle, kolor ani zielony ani czarny tylko pomarancza a co...
W planach; amor skretu, crash pady, mocowanie na blache bo oryginalne jest straszne, pokrywa na siedzenie pasazera, malowanie felg (narazie jest naklejka ale nie zabardzo to wyglada jak bym chcial) no i pewnie wydech ale dopiero jak znajde naprawde cos zajebistego bo narazie nie widze nic dla siebie. Niedlugo wrzyce foty .... pozdro

- fenis77
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości