PIERWSZY MOTOCYKL SPORTOWY HELP
• Strona 1 z 1
PIERWSZY MOTOCYKL SPORTOWY HELP
Siemanko
mam zamiar kupić swoj "pierwszy " motocykl nie licząc simsonków itp :p
pomozcie mi w wyborze ! chcę coś sportowego , typu nsr. mam 180 cm wzrostu i 19 lat. nie wiem takze jaką kategorię prawka robić A2 czy A1 wystarczy, oraz jaka jest roznica cenowa pomiedzy a1 i a2
... jaka pojemnosc szykać... od A do Z tak bym to ujął
budzet na sam motor- bez roznicy , ale oczywiscie jak najlepszy i najtanszy chyba logiczne ;p
za jaką pojemnością rozglądać się jako 1 motor ?
patrzyłem na NSR , aprille rs, tzr, yzf .
HELP

pomozcie mi w wyborze ! chcę coś sportowego , typu nsr. mam 180 cm wzrostu i 19 lat. nie wiem takze jaką kategorię prawka robić A2 czy A1 wystarczy, oraz jaka jest roznica cenowa pomiedzy a1 i a2

budzet na sam motor- bez roznicy , ale oczywiscie jak najlepszy i najtanszy chyba logiczne ;p
za jaką pojemnością rozglądać się jako 1 motor ?
patrzyłem na NSR , aprille rs, tzr, yzf .
HELP

- smillQ
- Świeżak
Popraw pierwszy post i napisz go jak człowiek:
viewtopic.php?t=49590
Kolejna sprawa, nie posiadasz uprawnień, czyli nie możesz poruszać się na motocyklu. Nie możesz się poruszać, nie możesz kupić, znaczy możesz, ale póki uprawnień miał nie będziesz, na jakąś pomoc tutaj nie licz, bo nikt na swoje sumienie sobie Ciebie brał nie będzie, z resztą jest to niezgodne z prawem
.
budżet na sam motocykl bez różnicy? Czyli rozumiem, że nie robi Ci różnicy, czy będzie to 5 czy 50 tysięcy złotych?
.
viewtopic.php?t=49590
Kolejna sprawa, nie posiadasz uprawnień, czyli nie możesz poruszać się na motocyklu. Nie możesz się poruszać, nie możesz kupić, znaczy możesz, ale póki uprawnień miał nie będziesz, na jakąś pomoc tutaj nie licz, bo nikt na swoje sumienie sobie Ciebie brał nie będzie, z resztą jest to niezgodne z prawem

budżet na sam motocykl bez różnicy? Czyli rozumiem, że nie robi Ci różnicy, czy będzie to 5 czy 50 tysięcy złotych?

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
To na zapas zrób prawo jazdy i wróć, to Ci powiemy co na daną kategorię kupić, powiedz ile masz kasy na motocykl bo też nie jesteśmy czarodziejami, jeden ma na motocykl 4 tysiące, a drugi 24.
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1