Cross 125 Nie Odpala,iskra jest,paliwo dochodzi
• Strona 1 z 1
Cross 125 Nie Odpala,iskra jest,paliwo dochodzi
Cross zgasł po wywrocie (bokiem na piasku) benzyna zaczęła lecieć (jakby pływak się zawiesił).
Od tego czasu rozebrałem gaźnik wyczyściłem sprawdziłem na innym (nic).
Iskra jest (Zapłon CDI) ale trochę słaba i sadze ze pod ciśnieniem (w cylindrze jej nie ma)
Nawet gdy wstrzyknę benzynę do cylindra to nie odpali. Z początku jeszcze załapał na 100m ale się dusił i brakowało mocy. Może to iskrowniki bo przed remontem olej w znikomych ilościach mi stamtąd kapał.Kompresja dobra (palca nie utrzymam).
Od tego czasu rozebrałem gaźnik wyczyściłem sprawdziłem na innym (nic).
Iskra jest (Zapłon CDI) ale trochę słaba i sadze ze pod ciśnieniem (w cylindrze jej nie ma)
Nawet gdy wstrzyknę benzynę do cylindra to nie odpali. Z początku jeszcze załapał na 100m ale się dusił i brakowało mocy. Może to iskrowniki bo przed remontem olej w znikomych ilościach mi stamtąd kapał.Kompresja dobra (palca nie utrzymam).
- Arniacz
- Świeżak
to chinczyk moze byc wszystko.... po kolei, swieca, przewody, zawory, gaźnik ponownie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
olej na iskrownik sie dostaje i to zadna nowosc e tych sprzetach, iskre mozesz sprawdzic wkrecajac jedna swiece w glowice a na 2 swiecy sprawdzac iskre
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości