Yamaha R6 2003r kilka pytan
• Strona 1 z 1
Yamaha R6 2003r kilka pytan
Witam i z góry dziękuje za odpowiedzi.Planuje zakup motoru a dokładnie yamahy R6 2003 rocznik.Prosił bym tez bez pytan czy to 1-szy mój motor czy umiem jeździć itp bo widziałem ze sporo takich odpowiedzi nic nie wnoszących do tematu znajduje sie na forum.I jako ze nie znam sie zbyt dobrze od strony technicznej może użytkownicy bądź osoby które znają sie w tej dziedzinie moga mi powiedzieć na co zwracać szczególna uwagę na motor z tej marki i z tego rocznika przy zakupie.Co jest w nim najbardziej awaryjne i co,gdzie sprawdzać aby nie kupił motoru w który będę musiał lądować sporo kasy na naprawy.W tych czasach nie można ufać ani ludzia z prywatnych ogłoszeń ani komisów,bo z życia znam kilka niemiłych sytuacji.Wiadomo igły ze nie kupisz bo taki to tylko w salonie ale zależało by mi aby kupić sprawny dobry motor a nie "złom".I tak pytanie po za tematem moze znajda sie ludzie z okolic bądź ze szczecina i mogą polecić dobry komis o którym moglem nie słyszeć chętnie zajrzę.
Jeżeli o czymś nie napisałem bądź potrzebujecie więcej informacji pisać,postaram sie być aktywny w rozmowie. Dzieki
p.s motor ten wybrałem ze względu na moja wagę wzrost no i wygląd ;]
Jeżeli o czymś nie napisałem bądź potrzebujecie więcej informacji pisać,postaram sie być aktywny w rozmowie. Dzieki
p.s motor ten wybrałem ze względu na moja wagę wzrost no i wygląd ;]
- Nescafe
- Świeżak
Stawiam flaszkę, że to będzie pierwsze moto.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
no i wlasnie takich zbednych odpowiedzi staralem sie uniknac,osoby nie zbyt madre badz nie znajace sie w temacie lepiej niech sie nie wypowiadaja...
a flaszke bys juz przegral jezdzilem wczesniej na Yamaha Thundercat 98r,w tym sezonie szukam lepszego moto.chcialem cos z rocznika 2006 ale finansowo niestety nie dam rady motoru z kombinezonem kupic
a flaszke bys juz przegral jezdzilem wczesniej na Yamaha Thundercat 98r,w tym sezonie szukam lepszego moto.chcialem cos z rocznika 2006 ale finansowo niestety nie dam rady motoru z kombinezonem kupic
- Nescafe
- Świeżak
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Najlepiej szukać moto od kogoś kto trochę tym pojeździł. Masz na forum co jakiś czas ogłoszenia kolegów o sprzedaży. Trzeba polować. A i tak to statystyka bo czasami nawet doinwestowanemu potrafi się coś popsuć. Szukaj - coś znajdziesz. Jak znajdziesz na allegro sztukę wstawiaj na forum linka i pytaj. Zawsze ktoś coś podpowie.
Wszystko jest trudne... nim, stanie siÄ™ proste
FZS 1000

FZS 1000
-
krzall - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości