[Aktualności] viaTOLL wkrótce dla wszystkich - w...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] viaTOLL wkrótce dla wszystkich - w...
Dyskusja na temat: viaTOLL wkrótce dla wszystkich - w tym aut osobowych i motocyklistów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
viaTOLL wkrótce dla wszystkich - w tym aut osobowych i motocyklistów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
viaTOLL wkrótce dla wszystkich - w tym aut osobowych i motocyklistów
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak moglismy prostestowac przeciwko ACTA to teraz tez trzeba sie zbuntowac i wyjsc na ulice, a nie ze spuszczona glowa dostosowywac sie do wymyslow debili <br><hr>vrt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A czerpanie podatków kilka razy za to samo jest dozwolone? Przecież istnieje podatek paliwowy, który już płacimy na drogi tankując za każdy razem to dlaczego mamy płacić za te same drogi kolejny raz.
Jak ustawa weszłaby w życie trzeba by ją zgłosić do trybunału konstytucyjnego. Nie mniej wpierw protesty też są wskazane gdyż pokazują opinie społeczeństwa na dany temat.<br><hr>disarms
Jak ustawa weszłaby w życie trzeba by ją zgłosić do trybunału konstytucyjnego. Nie mniej wpierw protesty też są wskazane gdyż pokazują opinie społeczeństwa na dany temat.<br><hr>disarms
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Parafrazując Piłsudskiego - kraj wspaniały, tylko ludzie k...y.<br><hr>maciekKomentatorzy napisał(a):Nasuwa się jedno zdanie - BANDYCKI KRAJ!!!!<br><hr>MotoCYClista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uwaga! Przewiduję przyszłość! Za niedługo będziemy płacić za "możliwość" chodzenia.
ZÅ‚odzieje jedni no!<br><hr>xNomadx
ZÅ‚odzieje jedni no!<br><hr>xNomadx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Potem za możliwość oddychania. Jeden oddech = 1zł<br><hr>OrmusKomentatorzy napisał(a):Uwaga! Przewiduję przyszłość! Za niedługo będziemy płacić za "możliwość" chodzenia.
ZÅ‚odzieje jedni no!<br><hr>xNomadx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no sorry, taki klimat. sami ich sobie wybraliście naiwniaki. kto wierzył ( albo wciąż wierzy), że ryży i spółka są tu po to "by żyło się lepiej" - no gratuluję. a teraz portfeliki w ruch i proszę wyściubiać kolejne złocisze, pomysłów na podatki ta partia ma jeszcze wiele. i nie mruczeć mi tu!<br><hr>yeah
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżeli TY wierzysz, że że mały i okrągły miłośnik kotów skasuje ten pomysł po tym jak stanie na czele rządu to kup lepiej kilka flaszek nerwosolu czy innego środka uspokajającego bo naprawdę tylko naiwni wierzą że pisuary zrezygnują z kasy w imię swoich przedwyborczych obietnic.Komentatorzy napisał(a): no sorry, taki klimat. sami ich sobie wybraliście naiwniaki. kto wierzył ( albo wciąż wierzy), że ryży i spółka są tu po to "by żyło się lepiej" - no gratuluję. a teraz portfeliki w ruch i proszę wyściubiać kolejne złocisze, pomysłów na podatki ta partia ma jeszcze wiele. i nie mruczeć mi tu!<br><hr>yeah<br>
Kasy nigdy za wiele - to motto większości ludzi <br><hr>RAMA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zatem dalej głosuj na Tuska. Przypominam, że kiedy Kaczyński rządził wraz z Zytą Gilowska podatki obniżono... A teraz idź głosuj na palikota albo na tuska niech ci dobrze zrobią tylko się wystaw i nasmaruj tyłek...<br><hr>KapselKomentatorzy napisał(a): no sorry, taki klimat. sami ich sobie wybraliście naiwniaki. kto wierzył ( albo wciąż wierzy), że ryży i spółka są tu po to "by żyło się lepiej" - no gratuluję. a teraz portfeliki w ruch i proszę wyściubiać kolejne złocisze, pomysłów na podatki ta partia ma jeszcze wiele. i nie mruczeć mi tu!<br><hr>yeah<br>Komentatorzy napisał(a):Jeżeli TY wierzysz, że że mały i okrągły miłośnik kotów skasuje ten pomysł po tym jak stanie na czele rządu to kup lepiej kilka flaszek nerwosolu czy innego środka uspokajającego bo naprawdę tylko naiwni wierzą że pisuary zrezygnują z kasy w imię swoich przedwyborczych obietnic.
Kasy nigdy za wiele - to motto większości ludzi <br><hr>RAMA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To już akurat już jest. Tzw opłata klimatyczna w niektórych kurortach... Płacisz między innymi za powietrze....<br><hr>FizjoterapeutaKomentatorzy napisał(a):Uwaga! Przewiduję przyszłość! Za niedługo będziemy płacić za "możliwość" chodzenia.
Złodzieje jedni no!<br><hr>xNomadx<br>Komentatorzy napisał(a):Potem za możliwość oddychania. Jeden oddech = 1zł<br><hr>Ormus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeszcze trochę i ludzie rzeczywiście nie wytrzymają. A wtedy zagroda na wiejskiej może się posypać. Będzie akcja jak u naszych sąsiadów na wschodzie.<br><hr>KOSMO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kto ci powiedzial jelopie , że ja to pisior. ale dla bezmózgów jak ty to naturalne skojarzenie - nie lubi tuśka to pewnie z kaczogrodu! dumbass<br><hr>yeahKomentatorzy napisał(a): no sorry, taki klimat. sami ich sobie wybraliście naiwniaki. kto wierzył ( albo wciąż wierzy), że ryży i spółka są tu po to "by żyło się lepiej" - no gratuluję. a teraz portfeliki w ruch i proszę wyściubiać kolejne złocisze, pomysłów na podatki ta partia ma jeszcze wiele. i nie mruczeć mi tu!<br><hr>yeah<br>Komentatorzy napisał(a):Jeżeli TY wierzysz, że że mały i okrągły miłośnik kotów skasuje ten pomysł po tym jak stanie na czele rządu to kup lepiej kilka flaszek nerwosolu czy innego środka uspokajającego bo naprawdę tylko naiwni wierzą że pisuary zrezygnują z kasy w imię swoich przedwyborczych obietnic.
Kasy nigdy za wiele - to motto większości ludzi <br><hr>RAMA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czym mamy sie przejmowac?Jak wprowadza to ludzie nie beda jezdzic zadnymi pojazdami i wtedy bedzie bol dla rzadu ze szybko z tego zrezygnuja:)<br><hr>YanCo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Emocjonalnie reagujesz. Nerwy przysłonią Ci rozum i będziesz żył w wielkiej ciemności.Komentatorzy napisał(a): no sorry, taki klimat. sami ich sobie wybraliście naiwniaki. kto wierzył ( albo wciąż wierzy), że ryży i spółka są tu po to "by żyło się lepiej" - no gratuluję. a teraz portfeliki w ruch i proszę wyściubiać kolejne złocisze, pomysłów na podatki ta partia ma jeszcze wiele. i nie mruczeć mi tu!<br><hr>yeah<br>Komentatorzy napisał(a):Jeżeli TY wierzysz, że że mały i okrągły miłośnik kotów skasuje ten pomysł po tym jak stanie na czele rządu to kup lepiej kilka flaszek nerwosolu czy innego środka uspokajającego bo naprawdę tylko naiwni wierzą że pisuary zrezygnują z kasy w imię swoich przedwyborczych obietnic.
Kasy nigdy za wiele - to motto większości ludzi <br><hr>RAMA<br>Komentatorzy napisał(a):kto ci powiedzial jelopie , że ja to pisior. ale dla bezmózgów jak ty to naturalne skojarzenie - nie lubi tuśka to pewnie z kaczogrodu! dumbass<br><hr>yeah<br>
A kto tu powiedział że wierzysz w wielkiego małego człowieka?
Jeżeli realnie spojrzysz na to co się w PL dzieje to zapewne Twoja wielka wiara pomoże jakiejś innej partii która w tej chwili nie wychyla się ponad jednocyfrowe poparcie ludu.
Realnie masz więc do wyboru dwie partie a jednej nie lubisz. Co więc Ci pozostaje?<br><hr>Rama
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Problem z opÅ‚atÄ… za przejaz to nie wszystko. Obawiam siÄ™, że ten system przechowuje dane o czasie przekraczania bramek przez pÅ‚atników, a wiÄ™c niejako o prÄ™dkoÅ›ci przejazdu miÄ™dzy nimi. Ciężaròwki toczÄ… siÄ™ miÄ™dzy bramkami poboru spokojnie i im to nie robi, ale motocykle to już niekoniecznie.<br><hr>rami
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moja dziewczyna miała rację mówiąc, po co ci prawo jazdy, lepiej kup sobie za te pieniądze rower. Teraz dopiero zrozumiałem, że ma rację. Ale nie myślcie sobie - głupi nie jestem - nadal będę śmigał w terenie, może rolnik nie założy VIA-Donalda (czyt. VIA-Złodzieja).<br><hr>Gość
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może nie wszyscy ale te słowa tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że zacny to był człowiek i teraz ktoś taki przydał by się na czele tego kraju, bo jak widzę co ta banda złodziei wyczynia to mnie trafia.<br><hr>GośćKomentatorzy napisał(a):Nasuwa się jedno zdanie - BANDYCKI KRAJ!!!!<br><hr>MotoCYClista<br>Komentatorzy napisał(a):Parafrazując Piłsudskiego - kraj wspaniały, tylko ludzie k...y.<br><hr>maciek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sami na to im pozwalamy... możemy sami sobie pogratulować takich elit politycznych.<br><hr>LeMarquis
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości