Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Motocyklista wybija szybę w samochodzie
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Motocyklista wybija szybę w samochodzie

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Motocyklista wybija szybę w samochodzie

Postprzez Åšcigacz » 16/4/2014, 09:18

Dyskusja na temat: Motocyklista wybija szybÄ™ w samochodzie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklista wybija szybÄ™ w samochodzie
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/4/2014, 09:18

To nie kierowca ma odpaloną kamerę, a jego pasażer. Świadczy o tym choćby brak kierownicy z lewej strony wnętrza samochodu. Ręka kierowcy motocykla wykonana jest z pewnością z materiałów ogólnodostępnych typu białko, wapń i w około 60% z wody :P
Co się wydarzyło wcześniej? Z pewnością kierowca katamarana zasłużył sobie na takie traktowanie. Nie sądzę żeby motocyklista urywał lusterka i wybijał szyby losowo wybranym puszkarzom ;)
Ot cała zagadka rozwikłana drogi Watsonie ;)<br><hr>Somebody from somewhere
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/4/2014, 11:54

Próbował ktoś wybić kiedyś szybę samochodową pięścią? Praktycznie niewykonalne w środowisku doświadczalnym, o "akcji" nawet nie ma co mówić.<br><hr>zypryz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2014, 14:03

nie działa<br><hr>gość
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/4/2014, 19:17

Komentatorzy napisał(a):Próbował ktoś wybić kiedyś szybę samochodową pięścią? Praktycznie niewykonalne w środowisku doświadczalnym, o "akcji" nawet nie ma co mówić.<br><hr>zypryz<br>
Hmmm czy niewykonalne to nie wiem :) Może miał coś w ręce w stylu kastetu lub odpowiedniego kształtu zbijak do szyb. Niemniej muszę powiedzieć że istnieją ludzie genetycznie obciążeni siłą którzy myślę że potrafią wykonać takie cuda. Kiedyś byłem świadkiem uderzenia pięścią w dach dużego fiata (facet był podpity i ostro zdenerwowany). Powstało piękne wgniecenie :) odpowiadało zarysowi pięści. Nie uwierzyłbym gdybym nie zobaczył. Będąc na studiach dowiedziałem się co nieco o anatomii i biomechanice ciała ludzkiego. Nawet nie wiecie jakie siły drzemią w naszym organizmie zwłaszcza w sytuacji stresu. Wytrzymałość np.: naszej kości udowej u dorosłego zdrowego chłopa na obciążenie osiowe to kilka ton...<br><hr>Fizjoterapeuta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/6/2015, 14:36

Komentatorzy napisał(a):Próbował ktoś wybić kiedyś szybę samochodową pięścią? Praktycznie niewykonalne w środowisku doświadczalnym, o "akcji" nawet nie ma co mówić.<br><hr>zypryz<br>
Nie raz wybiłem szybę gołą pięścią, wystarczy ze jest uchylona ! <br><hr>Stefek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości

na górê