Kupno Rs 125/50
• Strona 1 z 1
Kupno Rs 125/50
Witam. Jest to mój pierwszy temat. Pewnie gdzieś już jest taki ale mimo wszystko pytam.
Chciałbym kupić aprilię 125/50. Cena jaką mogę na ten zakup przeznaczyć to około 4000 zł.
Mam odnośnie tego Kilka pytań:
1.Jaki rocznik najbardziej opłaca mi się kupić w tej kwocie
2.Czym charakteryzują się poszczególne roczniki
3.Czy lepszą decyzją nie było by kupno w tej kwocie starszego modelu cagivy mito 125/50
Wiem że niektóre roczniki charakteryzują się: przyśpieszeniem, awaryjnością i mocą ,ale nie wiem które. Szukam już jakiś czas z ojcem lecz nie mogę się na nic zdecydować. Nie będzie to mój pierwszy pojazd, wcześniej miałem skuter 125/50. Mam 17 lat.
Chciałbym kupić aprilię 125/50. Cena jaką mogę na ten zakup przeznaczyć to około 4000 zł.
Mam odnośnie tego Kilka pytań:
1.Jaki rocznik najbardziej opłaca mi się kupić w tej kwocie
2.Czym charakteryzują się poszczególne roczniki
3.Czy lepszą decyzją nie było by kupno w tej kwocie starszego modelu cagivy mito 125/50
Wiem że niektóre roczniki charakteryzują się: przyśpieszeniem, awaryjnością i mocą ,ale nie wiem które. Szukam już jakiś czas z ojcem lecz nie mogę się na nic zdecydować. Nie będzie to mój pierwszy pojazd, wcześniej miałem skuter 125/50. Mam 17 lat.
GG :38115409
- pakosik
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości