Zobacz wÄ…tek - speedfighter 100cc
NAS Analytics TAG

speedfighter 100cc

i inne małe pojemności
_________

speedfighter 100cc

Postprzez czarnympds8 » 12/4/2014, 14:25

witam od paru miesiecy jestem posiadaczem skutera peugeot speedfighter 100cc,
nie znam sie za bardzo na elektryce i silnikach ale mam maly problem z nim,od poczatku mialem problemy z moca tzn przy uruchomionym silniku swiatla migaly im wiecej gazu dodawalem tym wieksze swiatla,przy jezdzie 70 mil(UK)gdy zaswiecalem swiatla moc spadala na 60,gdy zaswiecalem dlogie znow spadla,gdy gasilem swiatla moc byla wieksza,tak na marginesie swiatla dlugie nie roznia sie od zwyklych w nim,to co wiem to pogrzebalem w nim malo ludzi tu sie zna na elektryce do skuterow wiec moze ktos mi tu pomorze,regulator wymienilem bo wydawalo mi sie ze tu tkwi problem,swieca nowa akululator nowy cos z elektryka ale co niemam pojecia zadnego bo nie jestem znawca,nie chce ladowac w niego niewiadomo ile bo to transport na rok czasu wiec to co sie da tanio naprawic to postaram sie naprawic
dziekuje
czarnympds8
Świeżak

Postprzez czarnympds8 » 12/4/2014, 21:22

regulato wymienilem na nowy ,zadnej roznicy niema,ok rozumiem ale az tak by przy jezdzie po wlaczeniu swiatel az tak slabl?

aha i musze miec zapalony skuter bym mogl wlaczyc swiatla

Edytuj posty oraz pisz składnie- ostrzeżenie słowne.
// boshi
czarnympds8
Świeżak

Postprzez czarnympds8 » 14/4/2014, 17:50

aha tzn ze mam porozkrecac plastiki i popatrzec na zlacza od pradnicy?
ps ,zadnych swiatel nie moge zapalic puki nie odpale silnika,no sorki migacze dzialaja heh,a dopuki nie zapale silnika nie da sie zalaczyc swiatel nawet postojowych....
czarnympds8
Świeżak

Postprzez czarnympds8 » 14/5/2014, 23:27

hey mam pytanie,musze wymienic lozyska kol w skuterze w jaki sposob mam sprawdzic rozmiar bym kupil te co trzeba :roll:
do peugeota speedfighter 100 rok 97
na ebayu patrzalem to tylko znalazlem do przodu a do tylu nie
dzieki za info
czarnympds8
Świeżak

Postprzez czarnympds8 » 18/5/2014, 20:54

no myslalem ze jak ktos tu posiada skutera to wie mniej wiecej jakie lozyska sa urzywane do niego,bo wiem ze najlepiej rozkrecic kola zobaczyc jakie rozmiary sa i zamowic lub kupic tylko ze chce zaoszczedzic na czasie bo to moj transport do pracy,i chcialem wiedziec jakie kupic i szukam wszedzie jakie pasuja do niego
czarnympds8
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości

na górê