Motocykl na A2
• Strona 1 z 1
Motocykl na A2
Witam. Szukam motocykla na A2, lecz kończą mi się pomysły i czekam na wasze odpowiedzi
- zaczynałem od CBR 125 w roku 2008 (miałem ją 4 lata i około 8k km na niej), później yamaha yzf r125 (miałem ją niecały rok czasu (5k km), derbi gpr 125 racing (mam niecały rok i jakieś 4-5k km na niej) oraz KTM EXC 525 (mam jakieś 2 miesiące - 6mth zrobiłem)
- 18 lat - 64kg - 175cm
- moto służyłoby mi do jazdy w trasie i mieście (dojazdy do szkoły, czasem na jakieś małe wypady z dziewczyną). Jakieś 75% przebiegu, jakie robię na moto jest z plecakiem. Jeździłbym tylko na asfalcie, nie wyjeżdżam na tory.
- Obstawiam ze byłoby to około 5k km.
- na motocykl mam 8-8.5 tyÅ›. Ciuchy na moto mam.
- tyle ile będzie trzeba. ale nie jest to jakiś super duży budżet- myślę ze ok. 1 tyś rocznie, może nieco więcej. zależy od wakacji dużo.
- myślałem o nakedach, ale ładnym ścigiem nie pogardzę
- Bandit 600/650N, SV 650N
Z góry dziękuję
- zaczynałem od CBR 125 w roku 2008 (miałem ją 4 lata i około 8k km na niej), później yamaha yzf r125 (miałem ją niecały rok czasu (5k km), derbi gpr 125 racing (mam niecały rok i jakieś 4-5k km na niej) oraz KTM EXC 525 (mam jakieś 2 miesiące - 6mth zrobiłem)
- 18 lat - 64kg - 175cm
- moto służyłoby mi do jazdy w trasie i mieście (dojazdy do szkoły, czasem na jakieś małe wypady z dziewczyną). Jakieś 75% przebiegu, jakie robię na moto jest z plecakiem. Jeździłbym tylko na asfalcie, nie wyjeżdżam na tory.
- Obstawiam ze byłoby to około 5k km.
- na motocykl mam 8-8.5 tyÅ›. Ciuchy na moto mam.
- tyle ile będzie trzeba. ale nie jest to jakiś super duży budżet- myślę ze ok. 1 tyś rocznie, może nieco więcej. zależy od wakacji dużo.
- myślałem o nakedach, ale ładnym ścigiem nie pogardzę
- Bandit 600/650N, SV 650N
Z góry dziękuję
- inuT
- Świeżak
Ale zauważyłeś, że w tym dziale to co 3 temat jest o motocyklach na A2?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
gumis napisał(a):Ale zauważyłeś, że w tym dziale to co 3 temat jest o motocyklach na A2?
A co drugi post jest spamem jak Twój.
Aczkolwiek temat jest bardzo kliszowy - tutaj zależy to od Twojego budżetu. Doświadczenie masz, możesz spróbować przymierzyć się do Fazera (oczywiście w wersji 600), lub Horneta, zależy co wolisz.
Jeżeli 100 konne jednostki Cię jeszcze trochę przerażają, do SV w wersji 650 powinna spełnić Twoje oczekiwania. Jest jeszcze XJ6 Diversion, która jest nieco zubożoną wersją Fazera. Ale też warto się przyjrzeć temu pojazdowi Rocznik jak zwykle zależny od środków.
- jackal_pl
- Świeżak
Aczkolwiek temat jest bardzo kliszowy - tutaj zależy to od Twojego budżetu. Doświadczenie masz, możesz spróbować przymierzyć się do Fazera (oczywiście w wersji 600), lub Horneta, zależy co wolisz.
Jeżeli 100 konne jednostki Cię jeszcze trochę przerażają, do SV w wersji 650 powinna spełnić Twoje oczekiwania. Jest jeszcze XJ6 Diversion, która jest nieco zubożoną wersją Fazera. Ale też warto się przyjrzeć temu pojazdowi Rocznik jak zwykle zależny od środków.
Nie przerażają mnie 100-konne jednostki - tata jako jeden ze swoich srodków lokomocji posiada XJR 1300 po lekkim tuningu (gaźniki + wydech) i jeżdżę nim od czasu do czasu.
Dalej - KTM EXC 525 którego jeszcze posiadam ma jakieś 60km, ale waży 110kg więc sam stosunek mocy do masy jest dość spory. szukam przede wszystkim moto które nie będzie straszyło w miarę spalaniem, a SVki podobno nie palą dużo. Może ktoś coś wie na temat spalania w banditach?[/quote]
Derbi GPR 125 Racing / KTM EXC 525
- inuT
- Świeżak
Ale przecież jego tata taki ma, więc czemu on nie może mieć?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
gumis napisał(a):Ale przecież jego tata taki ma, więc czemu on nie może mieć?
Nie to miałem na myśli. Chodziło mi o to czym jeździłem. I wiem ze w świetle prawa 100-konnej maszyny nie można zblokować na kat. A2. Dlatego myslalem nad banditem i SV650n. I jeżeli ktoś może to żeby podzielił sie swoimi opiniami i wiedza na temat tych motocykli...
Derbi GPR 125 Racing / KTM EXC 525
- inuT
- Świeżak
- BANDZIOR 88
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości