Wypożyczenie supersporta na tor Poznań
• Strona 1 z 1
Wypożyczenie supersporta na tor Poznań
Wiem, że każdym motongiem można teoretycznie wjechać na SD w Poznaniu (jeżdżę Fazerkiem 600), ale od jakiegoś czasu ciekawi mnie, czy jest w Polsce jakaś oferta wypożyczania ścigów na tor w Poznaniu. Czy ktoś próbował zbadać temat? Czy są firmy, które wypożyczają na tor w Poznaniu? Czy może pozostaje wypożyczyć "cywilnie" w Poznaniu sporta i jechać na tor? Jakie są ceny, jeśli w ogóle coś takiego jest dostępne? Szukałem już na forum i w necie, ale nic konkretnego nie znalazłem. Czyżby pozostawało kupno w przyszłości leciwego (chyba że wygram w lotka) gsxr 600 jako drugiego moto i przystosowanie go tylko na tor?
Tak mnie zaciekawił ten temat na przyszłość Dzięki za pomoc!
Tak mnie zaciekawił ten temat na przyszłość Dzięki za pomoc!
- brbn
- Świeżak
- jaroaro
- Bywalec
Dobra opcja z tym wypożyczeniem sprzętu - kwestia przystępnej ceny.
<a href="http://www.2befast.pl"></a><b><a href="http://www.2BeFast.pl">- szkolenia motocyklowe, treningi na torach, części wyścigowe.</a></b>
-
Luku - Świeżak
Zapraszam do skorzystania z oferty na wypożyczenie motocykla torowego - http://sportsactive.pl/pl/wypozyczalnia ... i-torowych
Active Sports - Sportowa Agencja Eventowa, Wypożyczalnia motocykli torowych: www.sportsactive.pl
- Active
- Świeżak
Rozbawilo mnie: "Jeżeli podczas wynajmu na Torze Poznań osiągane będą czasy poniżej 1:50min, doliczana będzie dopłata do opon w wysokości 200 zł."
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Tu nie ma nic śmiesznego. Wszystkie firmy za granicą naszego kraju doliczają do opon, jeśli kręci się ostre czasy. Takie czasy oznaczają błyskawiczne zużycie opon, więc to wymaga ich częstej wymiany, a tanio jak wiadomo nie jest.
Niestety, ale nikt nie jest w stanie dać opon w prezencie na okrążenia poniżej 1:50, ponieważ taka firma w takiej sytuacji istniała by może przez 3-4 wyjazdy na tor, po czym do drzwi firmy zapukał by komornik
Sama dopłata jest symboliczna, pokrywająca ok 10% ceny nowego kompletu, zatem chyba krzywdy nie ma.
Sama informacja o dopłacie jest podana po to, aby każdy wiedział co wchodzi w skład ceny, zamiast ukrywać ten koszt w pakiecie i kasować każdego jak leci.
Mam nadzieję, że temat jasny?
Niestety, ale nikt nie jest w stanie dać opon w prezencie na okrążenia poniżej 1:50, ponieważ taka firma w takiej sytuacji istniała by może przez 3-4 wyjazdy na tor, po czym do drzwi firmy zapukał by komornik
Sama dopłata jest symboliczna, pokrywająca ok 10% ceny nowego kompletu, zatem chyba krzywdy nie ma.
Sama informacja o dopłacie jest podana po to, aby każdy wiedział co wchodzi w skład ceny, zamiast ukrywać ten koszt w pakiecie i kasować każdego jak leci.
Mam nadzieję, że temat jasny?
Active Sports - Sportowa Agencja Eventowa, Wypożyczalnia motocykli torowych: www.sportsactive.pl
- Active
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość