Moto44 z Poznania
• Strona 1 z 1
Moto44 z Poznania
Cześć,
Planuje kupić moto z salonu moto44 z Poznania. Przeszukałem cały internet i niestety nie znalazłem, żadnej info na temat ich działalności. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie na temat tego sklepu? Treści zawarte na ich stronie brzmią naprawdę obiecująco.
Dziękuje, za każdą informację
Pozdrawiam
Planuje kupić moto z salonu moto44 z Poznania. Przeszukałem cały internet i niestety nie znalazłem, żadnej info na temat ich działalności. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie na temat tego sklepu? Treści zawarte na ich stronie brzmią naprawdę obiecująco.
Dziękuje, za każdą informację
Pozdrawiam
- piqs789
- Świeżak
Dzięki, ale może jednak ktoś kupił motocykl od nich, albo zna kogoś kto kupił i może napisać opinię. Chcę kupić moto, ale, w sprawach stanu technicznego jestem kompletnym laikiem dlatego szukam sprawdzonego miejsca, żeby nie wbić się na minę,
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- piqs789
- Świeżak
Mój znajomy kupował u nich Ducati Multistradę. W zasadzie brał w leasingu.
Do tego dobrał dodatki, kask, buty i ciuchy.
Wszystko ok. Motor lata bez zarzutu.
Kiedyś byłem i rozmawiałem co i jak z tym nowym salonem.
Co prawda lwem w motongach nie jestem ale rzeczowo i fachowo a przy tym sympatycznie się gadało.
Do tego dobrał dodatki, kask, buty i ciuchy.
Wszystko ok. Motor lata bez zarzutu.
Kiedyś byłem i rozmawiałem co i jak z tym nowym salonem.
Co prawda lwem w motongach nie jestem ale rzeczowo i fachowo a przy tym sympatycznie się gadało.
- janciovodnik
- Świeżak
chciałem kupić gsxr dostałem foto i cale info co było naprawiane co nie z rozmowy było można wywnioskować że chłop się zna i nie wciska kitu polecił mi ich znajomy. końcowo kupiłem inny motocykl od prywatnego sprzedawcy
- donjaw
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości