[Aktualności] Wymuszenie pierwszeństwa + brak...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Wymuszenie pierwszeństwa + brak...
Dyskusja na temat: Wymuszenie pierwszeństwa + brak kierunkowskazu = wypadek
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wymuszenie pierwszeństwa + brak kierunkowskazu = wypadek
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wymuszenie pierwszeństwa + brak kierunkowskazu = wypadek
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Linia podwójna ciągła, brak kierunkowskazu, jakiś totalny zjeb i ignorant, powinni mu z miejsca prawo jazdy zabrać<br><hr>abc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Być może zabrzmi to trochę ksenofobicznie ale kierowca samochodu wygląda mi na takiego niedorobionego, pustego brytola, który nawet nie wie co to przepisy drogowe. Całe szczęście, że biker przeżył i chyba nawet nie nabawił się poważnych obrażeń. Ja w najbliższą sobotę rozpoczynam sezon na mojej motorynce CB 1300.<br><hr>wiki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie po pierwsze to kobieta siedzi za kółkiem obok na siedzeniu dziecko i z tyłu na siedzeniu dziecko także z tyłu prawdopodobnie mąż tej kretynki. Biker był tak wk..wiony że najnormalniej chciał kierowcy dać w pysk ale zorientował się że to kobieta i poszedł się wybluzgać na boczek. (Ma gość cierpliwość) Sytuacja generalnie absurdalna. Za taki brak odpowiedzialności i myślenia powinna mieć zabrane prawko dożywotnio. Dziękuję i Pozdrawiam<br><hr>JDM
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po pierwsze to kierownica jest po prawej stronie.......<br><hr>szatan667Komentatorzy napisał(a):Panowie po pierwsze to kobieta siedzi za kółkiem obok na siedzeniu dziecko i z tyłu na siedzeniu dziecko także z tyłu prawdopodobnie mąż tej kretynki. Biker był tak wk..wiony że najnormalniej chciał kierowcy dać w pysk ale zorientował się że to kobieta i poszedł się wybluzgać na boczek. (Ma gość cierpliwość) Sytuacja generalnie absurdalna. Za taki brak odpowiedzialności i myślenia powinna mieć zabrane prawko dożywotnio. Dziękuję i Pozdrawiam<br><hr>JDM<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zwracam honor faktycznie gościówa prowadzi, przez chwilę mi się wydawało, że to typek wysiadł z miejsca kierowcy<br><hr>szatan667Komentatorzy napisał(a):Panowie po pierwsze to kobieta siedzi za kółkiem obok na siedzeniu dziecko i z tyłu na siedzeniu dziecko także z tyłu prawdopodobnie mąż tej kretynki. Biker był tak wk..wiony że najnormalniej chciał kierowcy dać w pysk ale zorientował się że to kobieta i poszedł się wybluzgać na boczek. (Ma gość cierpliwość) Sytuacja generalnie absurdalna. Za taki brak odpowiedzialności i myślenia powinna mieć zabrane prawko dożywotnio. Dziękuję i Pozdrawiam<br><hr>JDM<br>Komentatorzy napisał(a):Po pierwsze to kierownica jest po prawej stronie.......<br><hr>szatan667<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam wrażenie że autor tego newsa nie przyjrzał się zbyt uważnie nagraniu. może wtedy nie pisał by że ktoś się przejął czy nie.
Z tego co napisał wynika że miał na myśli gościa który wysiadł z samochodu bo chyba nie tej dziewczynki co siedziała po lewej stronie z przodu.
A kobieta zajęła się dzieckiem. I jeszcze do niej nie dotarło jak mało brakowało żeby je straciła. Myślę że dopiero później do niej dotarło co i jak się wydarzyło.<br><hr>RAMA
Z tego co napisał wynika że miał na myśli gościa który wysiadł z samochodu bo chyba nie tej dziewczynki co siedziała po lewej stronie z przodu.
A kobieta zajęła się dzieckiem. I jeszcze do niej nie dotarło jak mało brakowało żeby je straciła. Myślę że dopiero później do niej dotarło co i jak się wydarzyło.<br><hr>RAMA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kierowczyni puchy wykazała się wyjątkowym kretyństwem. Szok, że takie sytuacje w ogóle się zdarzają. Niska prędkość, prosta droga, wspaniała pogoda. Nie do wiary! Zgadzam się, że takiego kierowcę powinno się pozbawić prawa jazdy.<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z całym szacunkiem ale myślę, że niewiele brakowało, żeby motocyklista stracił życie, bądź resztę życia spędził na wózku inwalidzkim.<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Mam wrażenie że autor tego newsa nie przyjrzał się zbyt uważnie nagraniu. może wtedy nie pisał by że ktoś się przejął czy nie.
A kobieta zajęła się dzieckiem. I jeszcze do niej nie dotarło jak mało brakowało żeby je straciła. Myślę że dopiero później do niej dotarło co i jak się wydarzyło.<br><hr>RAMA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Brytola...??!" - przecież to kobieta prowadziła !!! Wasze oceny są do d..y.Komentatorzy napisał(a):Być może zabrzmi to trochę ksenofobicznie ale kierowca samochodu wygląda mi na takiego niedorobionego, pustego brytola, który nawet nie wie co to przepisy drogowe. Całe szczęście, że biker przeżył i chyba nawet nie nabawił się poważnych obrażeń. Ja w najbliższą sobotę rozpoczynam sezon na mojej motorynce CB 1300.<br><hr>wiki<br>
Rozumiem nerwy motocyklisty, ale poza chęcią zlinczowania blondynki
po ochłonięciu warto zainteresować się, czy przypadkiem nie ma rannych w samochodzie.
Tutaj typowo, od razu rozpacz i łzy nad rozbitym moto, a przecież zdrowie jest ważniejsze.
Pasażer, który wysiadł też powinien uspokoić bikera i dopytać się o jego stan zdrowia,
bo może mimo wszystko potrzebna byłaby pomoc medyczna.<br><hr>Grum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ok, rzeczywiście kobieta prowadziła ale to nie znaczy, że w związu z tym jest uprzywilejowana. Wiadomo, że trzeba sprawdzić czy nie ma rannych ale głównym motywem tej sytuacji jest dramat bikera który jadąc spokojnie i przepisowo mógł stracić życie lub zostać kaleką przez bezmyślność i nieuwagę tej kobiety.<br><hr>wikiKomentatorzy napisał(a):Być może zabrzmi to trochę ksenofobicznie ale kierowca samochodu wygląda mi na takiego niedorobionego, pustego brytola, który nawet nie wie co to przepisy drogowe. Całe szczęście, że biker przeżył i chyba nawet nie nabawił się poważnych obrażeń. Ja w najbliższą sobotę rozpoczynam sezon na mojej motorynce CB 1300.<br><hr>wiki<br>Komentatorzy napisał(a):"Brytola...??!" - przecież to kobieta prowadziła !!! Wasze oceny są do d..y.
Rozumiem nerwy motocyklisty, ale poza chęcią zlinczowania blondynki
po ochłonięciu warto zainteresować się, czy przypadkiem nie ma rannych w samochodzie.
Tutaj typowo, od razu rozpacz i łzy nad rozbitym moto, a przecież zdrowie jest ważniejsze.
Pasażer, który wysiadł też powinien uspokoić bikera i dopytać się o jego stan zdrowia,
bo może mimo wszystko potrzebna byłaby pomoc medyczna.<br><hr>Grum<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widać Panią w samochodzie to wszyscy, że Ona kierowała, a przecież w UK kierownicę mają po prawej stronie proszę Państwa.<br><hr>Szubi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jakoś nikt nie zwrócił uwagi na fakt, że motocykliści jechali "od słońca" - to jej nie tłumaczy bo jak nie widzisz to nie jedziesz ale myślę że w znaczącym stopniu przyczyniło się to do tego zdarzenia. Nie chcę też tłumaczyć Pani Kierowniczki z zachowania tuż po wypadku 25 sekund po zderzeniu Kierowniczka sprawdza co z jej dziećmi w przeciwieństwie do kolesia w zielonej bluzie, który wysiada po 5 sekundach! Jako rodzic dwojga dzieci nie potępiam zachowania Kierowcy PO zdarzeniu (zachowanie PRZED zdarzeniem to inna historia!). <br><hr>piotr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości