1113
pal licho kołdrę.....
ale weź człowiecze odgazuj jelita....
od razu niczym kali: kali ukraść krowa dobrze, kalemu ukraść krowa źle....
ale weź człowiecze odgazuj jelita....
od razu niczym kali: kali ukraść krowa dobrze, kalemu ukraść krowa źle....
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
melvin napisał(a):czytałeś mój koment na fb?
Wiesz jak jest w tym kraju, jak ktoś się wyróżni to komunistyczna mentalność nakazuje go udupić...
czytałem i to się pokrywa też, ale nie oglądałem transmisji- dla mnie to jest zawsze jakieś takie trochę drętwe.
Angler- nieźle to ująłeś

Madcap- tak to niestety jest, tylko brakuje lekarza który próbuje patrzeć w karty czarnemu i podpowiadać białemu

-
kravec - Administrator
Jakies to rozwiazanie jest kravec
Co do TV. Nie ogladam od dluzszego czasu. Szkoda mi nerwow na ich tepe pie**olenie. Czasem cos przez przypadek uslysze jak ktos z mieszkania oglada panorame. Mowia o wszystkim i o niczym, a to co najwazniejsze, zamiataja razem z rzadem pod dywan.

Co do TV. Nie ogladam od dluzszego czasu. Szkoda mi nerwow na ich tepe pie**olenie. Czasem cos przez przypadek uslysze jak ktos z mieszkania oglada panorame. Mowia o wszystkim i o niczym, a to co najwazniejsze, zamiataja razem z rzadem pod dywan.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
kravec napisał(a):czytałem i to się pokrywa też, ale nie oglądałem transmisji- dla mnie to jest zawsze jakieś takie trochę drętwe.
chodziło mi o mój koment odnośnie tej panny ze studniówki.
gdzieś w internetach rozgorzała dyskusja na temat tego że wina panny bo ma majtki nie takie jak powinna, bo sukienka za krótka, bo jak to tak można dupą świecić na studniówce itp. rozentuzjazmowany motłoch był prawie gotów zlinczować pannę, o fotografie wspominając gdzieś w fali komentarzy, już nawet poruszano kwestie kto komu i za co zapłacił...
napisałem to:
Ale pie*** Pannie sukienkę podwiało w tańcu, i gość akurat pstryknął fotę, nie powinien tego publikować i koniec, a dziewczynie można jedynie pogratulować, że posiada takie fajne nogi i tyłek.
dyskusja się zakończyła

A tak z innej beczki:
http://www.sadistic.pl/zabawa-z-reka-vt268391.htm
ale gość musi mieć skila w ankurwianiu węgorza

edit:
Awruk, ktoś mnie ubiegł z komentem o węgorzu na sadolu

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):chodziło mi o mój koment odnośnie tej panny ze studniówki.
gdzieś w internetach rozgorzała dyskusja na temat tego że wina panny bo ma majtki nie takie jak powinna, bo sukienka za krótka, bo jak to tak można dupą świecić na studniówce itp. rozentuzjazmowany motłoch był prawie gotów zlinczować pannę, o fotografie wspominając gdzieś w fali komentarzy, już nawet poruszano kwestie kto komu i za co zapłacił...
napisałem to:Ale pie*** Pannie sukienkę podwiało w tańcu, i gość akurat pstryknął fotę, nie powinien tego publikować i koniec, a dziewczynie można jedynie pogratulować, że posiada takie fajne nogi i tyłek.
dyskusja się zakończyła
A to przeoczyłem najwidoczniej. I rację masz!
-
kravec - Administrator
Dzisiaj byłem puszką na przeglądzie i dopytałem o to o czym wcześniej pisałem i potwierdzam info, że od początku tego roku każda SKP ma obowiązek wpisywania przebiegu przy przeglądzie. Na razie tworzą bazę danych, która finalnie za jakiś czas ma trafić do CEPiK'u jak się uporają z procedurami.
Elegancko, idzie ku dobremu.
Elegancko, idzie ku dobremu.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
takie mocnowanie chzba legalne nie jest nie?
http://img03.allegroimg.pl/photos/orygi ... 58206644_2
zastanawiam się, jak ludzie sie potem z tego tłumaczą przy normalnej kontroli? a może się nie zatrzymują tylko uciekają? ale to po co im wtedy tablica rejestracyjna?
zastanawiam się, jak ludzie sie potem z tego tłumaczą przy normalnej kontroli? a może się nie zatrzymują tylko uciekają? ale to po co im wtedy tablica rejestracyjna?
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):takie mocnowanie chzba legalne nie jest nie?
Ja widuję tablicę zamontowaną jeszcze niżej. Legalnie pewnie nie jest, ale pewnie można przy kontroli przygrać głupa i jakoś uchodzi. Poza tym, jak widzę, ta tablica jest zamontowana na czymś, co ma 180 kunia... ...ale nie nie, nie pochwalamy takich zachowań ^^
miki1406 napisał(a):"Panieeeee tak wieje na tym dioble, że wywineło... taka moc dzemie"
Albo "paaaanie, łon som tak na gumie pizga!"

Ej, macie jakiegoś linka do tej studniówki? Ja chyba nie jestem na bieżąco z tymi internetami.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
tak wstyd...
a jak widzi na plaży to ślinotoku dostaje...
fałszywa mentalność...
a jak widzi na plaży to ślinotoku dostaje...
fałszywa mentalność...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kaai napisał(a):takie mocnowanie chzba legalne nie jest nie?
3. tablica powinna być prostopadła z dokładnością do 2° do wzdłużnej płaszczyzny symetrii pojazdu;
poza tym na focie brak oświetlenia tablicy. Tyle że ona jest pewnie na zawiasie, rozkładasz i masz wyje*ane przy kontroli bo usunąłeś usterkę i pojazd jest sprawny.
Ale nie martw się nie ma obowiązku posiadania tablicy rejestracyjnej w rowerze.
edit:
wrzucałem to już?
http://www.youtube.com/watch?v=X7s509jcVLU
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Dobry kawałek, w tych samych klimatach polecam jeszcze to:
http://youtu.be/1vXNaayFs1Q (otwórz link)
Szkoda, że nie można tego usłyszeć nigdzie w TV.
Ale prawda jest taka "Pamiętaj dzieciaku nie wierz jak ci mówią, że nie modny
Duże media nie chcą rapu, bo jest dla nich nie wygodny".
Pozdr.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator