Enduro do jazdy po lesie.
• Strona 1 z 1
Enduro do jazdy po lesie.
Witam
Chciałbym Was poprosić o doradzanie w zakupie moto.
- Jeździłem na quadzie 125 ale tylko na polnej drodze ale przejechałem ogólnie tylko około 50 km
- Mam 16 lat 190 cm wzrostu, i ważę 65 kg.
- Motocykl ma służyć do wypadów do lasu tak żeby sobie pojeździć po górach piachach itp oraz do jazdy z kolegami po normalnych drogach
- Co do kilometrów ile chcem przejechać to nie z byt dużo jak pisałem wyżej moto będzie do wypadów tak raz, dwa razy w tygodniu.
- Na moto mam nie zbyt dużo kasy najlepiej w granicach 3000 zł bo musze uzbierać dana kwotę od zera
A o ciuchach nie myślałem
- Na utrzymanie chciałbym przeznaczyć jak najmniej ponieważ nie mam dużego kieszonkowego a na crossa wyciągnę coś od chrzestnych i rodziców.
- Musi być to moto na którym mógłbym legalnie jeździć na karcie motorowerowej.
Dzięki
Chciałbym Was poprosić o doradzanie w zakupie moto.
- Jeździłem na quadzie 125 ale tylko na polnej drodze ale przejechałem ogólnie tylko około 50 km

- Mam 16 lat 190 cm wzrostu, i ważę 65 kg.
- Motocykl ma służyć do wypadów do lasu tak żeby sobie pojeździć po górach piachach itp oraz do jazdy z kolegami po normalnych drogach

- Co do kilometrów ile chcem przejechać to nie z byt dużo jak pisałem wyżej moto będzie do wypadów tak raz, dwa razy w tygodniu.
- Na moto mam nie zbyt dużo kasy najlepiej w granicach 3000 zł bo musze uzbierać dana kwotę od zera

- Na utrzymanie chciałbym przeznaczyć jak najmniej ponieważ nie mam dużego kieszonkowego a na crossa wyciągnę coś od chrzestnych i rodziców.
- Musi być to moto na którym mógłbym legalnie jeździć na karcie motorowerowej.
Dzięki
Ostatnio edytowano 24/3/2014, 16:10 przez kiper530, łącznie edytowano 5 razy
- kiper530
- Świeżak
- Karol20
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości