Moto na start
• Strona 1 z 1
Moto na start
Witam. Jestem w trakcie robienia prawka na A i w związku z tym rozglądam się za jakimiś kółkami. Doświadczenia mam tyle co nic więc poszukuje tutaj pomocy. Interesuje mnie temat supermoto
Kwota jakÄ… dysponuje to 10-13 tys.(ubrania to osobna bajka)
Mam 25 lat 180 cm wzrostu i ok 80 kg wagi.
Ile km w sezonie? Nie mam bladego pojęcia samochodem robie sporo, ale motocyklem nie będe woził gratów na budowe
Jazda głównie praca-dom, jakiś lekki szuter i ewentualne wypady do okolicznych miasteczek.
Co możecie polecić? Moto które zwróciły moją uwagę to KTM LC4, HUSQVARNA sm610 Yamaha WR250X. Nie wiem jak się ustosunkować w stosunku pojemność-moc-masa.
Tak jak napisałem nie mam żadnego doświadczenia w jeździe i chciałbym coś do nauki, ale też żeby się nie pozbywać tego za rok
Kwota jakÄ… dysponuje to 10-13 tys.(ubrania to osobna bajka)
Mam 25 lat 180 cm wzrostu i ok 80 kg wagi.
Ile km w sezonie? Nie mam bladego pojęcia samochodem robie sporo, ale motocyklem nie będe woził gratów na budowe

Jazda głównie praca-dom, jakiś lekki szuter i ewentualne wypady do okolicznych miasteczek.
Co możecie polecić? Moto które zwróciły moją uwagę to KTM LC4, HUSQVARNA sm610 Yamaha WR250X. Nie wiem jak się ustosunkować w stosunku pojemność-moc-masa.
Tak jak napisałem nie mam żadnego doświadczenia w jeździe i chciałbym coś do nauki, ale też żeby się nie pozbywać tego za rok
Ostatnio edytowano 21/3/2014, 14:24 przez biduin, łącznie edytowano 1 raz
- biduin
- Świeżak
Polecam sprawdzic podwieszony temat w tym dziale - duzo napisales, ale jescze za malo, zeby Ci polecic standardowa piecsetke.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość