Projekt Suzuki rf 600\1200
• Strona 1 z 1
Projekt Suzuki rf 600\1200
Witam wszystkich.. Rf-ki same z siebie były dobre i wszystko jest pięknie, ale jeśli chcesz kupić sprawny silnik do rf to jest problem bo albo dwójka padnięta albo jakieś inne badziewie więc postanowiłem lekko przerobić swoją rf na mocniejszą wytrzymalszą.
Narazie wstawiłem silnik jest wszystko do jazdy jechałem już nawed ale pompa paliwa padła dziś będę miał inną i przetestuje maszynke
Co sÄ…dzicie o takim projekcie??
tu macie zdj. to dopiero projekt pamiętajcie http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Suz ... 600/138565
Narazie wstawiłem silnik jest wszystko do jazdy jechałem już nawed ale pompa paliwa padła dziś będę miał inną i przetestuje maszynke
Co sÄ…dzicie o takim projekcie??
tu macie zdj. to dopiero projekt pamiętajcie http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Suz ... 600/138565
- Gladis7
- Świeżak
Nie wsadziłem cały silnik od bandita 1200 z roku 99
i pojawił się problem ponieważ powyżej 5000 obr. zaczyna sie dławić i normalnie daje na czarno jakby paliwa nie przepalał na wolnych chodzi super ma 1tyś obr. i jest git do 4500 jest super a powyżej to sie dławi a przy okazji są gaźniki od rf 600 wiec może być albo za mało paliwa albo za dużo powietrza bo filtr mam w połowie ucięty i tylko gąbka poradźcie coś błagam jakieś wskazówki
Dym z tłumika aż szczypie w oczy
i pojawił się problem ponieważ powyżej 5000 obr. zaczyna sie dławić i normalnie daje na czarno jakby paliwa nie przepalał na wolnych chodzi super ma 1tyś obr. i jest git do 4500 jest super a powyżej to sie dławi a przy okazji są gaźniki od rf 600 wiec może być albo za mało paliwa albo za dużo powietrza bo filtr mam w połowie ucięty i tylko gąbka poradźcie coś błagam jakieś wskazówki
Dym z tłumika aż szczypie w oczy
- Gladis7
- Świeżak
zostaw tak jak jest i polataj troche, zobacz jak sie wkreca jak chodzi ogolnie, po 100 km odkrec ze 2 swiece i zobacz jaki maja kolor
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
najlepiej gazniki na hamowni by bylo dostroic - nie jest to jakies mega drogie w paru 200zl? stowkach sie zmiescisz a beda obtymalne nastawy
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
jak masz pare groszy i pod nosem hamownie to siÄ™ nie zastanawiaj tylko jedz no chyba ze cena kosmos. Mam nadzieje ze chlopaki tam sa ogarnieci bo w pl to roznie z tym jest 

Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości