koszt zamka błyskawicznego
• Strona 1 z 1
koszt zamka błyskawicznego
witam interesuje mnie jaki będzie koszt wszycia zamka błyskawicznego do skórzanego kombika mój gdy sie składam przepuszcza .
może ktoś przerabiał temat
może ktoś przerabiał temat
Ogar 200 > gsxr k3 600 > gsxr k4 1000 > gsxr srad 750
- sebek4385
- Świeżak
Ja dokładnie jakiś miesiąc temu
Nie wiem czy chodzi ci o ten do spiecia ze spodniami czy ten do zapiecia pod szyję, ale to chyba po jednych pieniądzach.
Ja za wymianę z zamkiem włącznie dałem 50zł (ten na klatce)

Nie wiem czy chodzi ci o ten do spiecia ze spodniami czy ten do zapiecia pod szyję, ale to chyba po jednych pieniądzach.
Ja za wymianę z zamkiem włącznie dałem 50zł (ten na klatce)

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Ja za wszycie w spodnie u zwykłej krawcowej dałem 15zł. W poniedziałek zostawiłem, we wtorek po pracy odebrałem.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
U Speca do skór
A w spodnie wszywasz tylko pół zamka, ja 50zł dałem za wszycie całego w kurtkę, dodatkowo u profesjonalisty i dał mi jakiś turboburbo wytrzymały zamek (na pewno lepszy niż fabryczny)

A w spodnie wszywasz tylko pół zamka, ja 50zł dałem za wszycie całego w kurtkę, dodatkowo u profesjonalisty i dał mi jakiś turboburbo wytrzymały zamek (na pewno lepszy niż fabryczny)

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Łuuuuu... najprościej przeszyć w spodniach i kurtce, wtedy to jakieś 2 dychy.
Jak chcesz przeszyć tylko jeden to prawdopodobnie będą problemy, bo na przykład najbardziej typowe rozmiary, najbardziej typowego producenta są... niedostępne
Jak chcesz przeszyć tylko jeden to prawdopodobnie będą problemy, bo na przykład najbardziej typowe rozmiary, najbardziej typowego producenta są... niedostępne

Ostatnio edytowano 17/3/2014, 19:08 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Ale jak kupujesz spodnie albo kurtkę, to dostajesz dodatkowy zamek. Przynajmniej ja tak miałem i nie było problemów z wszyciem. A jakby nie miał, to zawsze można dokupić zwykły cały zamek i wszyć w kurtkę i spodnie 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1