cagiva mito evo 7 problem
• Strona 1 z 1
cagiva mito evo 7 problem
pogoda piękna więc ostatnio wybrałem się pojezdzić na cagi , spaliłem bak , zatankowałem następny i w trasę , droga prosta i pusta więc odkręciłem mocniej manetkę i tu nagle spotkała mnie przykrość przy prędkosci 150km/h nagle usłyszałem głośny huk w silniku obroty padły i motocykl nagle zaczął zwalniać aż w pewnym momencie samo z sb zablokowało się tylnie koło i motocykl zgasł po chwili się zatrzymał , pierwsza reakcja to mały szok 50 km od domu a tu moto padło , wiec próbowałem za wszelką cenę go odpalić, wiec tak z trudem wchodził na 1k obrotów i co jakiś czas słyszałem głośny wybuch z tłumika , niestety nie odpalił nawet nie zakopcił , i tu moje pytanie czy ktoś mógł by mi podsunąć jakiś pomysł co mogło się stać , dodam że motocykl w czasie jazdy rozgrzał się do 70 stopni
- tuti-20
- Świeżak
Nie zostało Ci nic innego niż ściąganie głowicy i cylindra bo najprawdopodobniej coś się tam rozleciało. Mógł pęknąć pierścień a nawet tłok różnie bywa. No ale najpierw zobacz czy się świeca nie stopiła ułamała.
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość