Tmec 125 Enduro
• Strona 1 z 1
Tmec 125 Enduro
Siemanko, pisze z nowego konta jestem starym uzytkownikiem lecz zawodzi mnie moja pamiec ostatnio. Przepraszam za brak polskich znakow. A wiec, potrzebuje jak najwiecej informacji na temat motocykla ryjacego sie pod nazwa Tmec Enduro 125. Cokolwiek, czesci do tego nie ma a mam okazje to wziasc za male pieniazki za 2010 rok koles chce ledwie 2,300zl z rozwalona glowica. Dokladnie nie jest ona rozwalona a jedna z szpilek mocujacych wydech poprostu sie urwala. Jesli cokolwiek znajdziecie dajcie znac. Ponac jest wzorowany na Hondzie XR 125 i czesci pasuja.
ps. tak szukalem!
edytuje jutro po pracy jak znajde chwilke by bardziej naswietlic sprawe.
ps. tak szukalem!
edytuje jutro po pracy jak znajde chwilke by bardziej naswietlic sprawe.
- tentyptakma
- Świeżak
czy ja wiem, ja kupilem kingway challenger z 2007 roku za 1000zł, wszystko dzialalo tylko tez wlasnie w głowicy byly urwane szpilki od wydechow. do tej pory nie moge znalezc oryginalnej glowicy, ponad to cos sie z nim stało i nawet nie moge go odpalic, tak wyszlo kupowanie okazji. moim zdaniem za te pieniadze kupil bys cos ciekawego z marką. np za 1800 ogladałem aprilie sportową 125, byla bardzo dobra z 95 roku
- michalplock1993
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości