problem z dopływem paliwa
• Strona 1 z 1
problem z dopływem paliwa
Witam
ma bashana 200cc problem polega na dopływie paliwa do filtra paliwa nie chce wgl lecieć jak ściągnę wężyk z filtra to paliwo zaczyna lecieć wsadzę do filtra z powrotem i znów problem nie chce lecieć paliwo. Może ktoś pomóc podpowiedzieć co z tym trzeba zrobić ?
ma bashana 200cc problem polega na dopływie paliwa do filtra paliwa nie chce wgl lecieć jak ściągnę wężyk z filtra to paliwo zaczyna lecieć wsadzę do filtra z powrotem i znów problem nie chce lecieć paliwo. Może ktoś pomóc podpowiedzieć co z tym trzeba zrobić ?
- wilku1962
- Świeżak
Rozumiem to w taki sposób że ten wężyk ściągasz po stronie gaźnika? To sprawdź czy gaźnik nie jest zatkany. W tym celu ściągnij ten wężyk który idzie do gaźnika ze strony filtr i dmuchnij w niego jeżeli powietrze będzie uchodzić to będziemy myśleć dalej 

Suzuki RM 125
- Cianoku
- Świeżak
Problem rozwiązany wywaliłem filtr paliwa puściłem wężyk prosto do gaźnika i leci elegancko po prostu ch.. był filtr muszę kupić inny.
a mam jeszcze jedno pytanie jaki powinien być filtr paliwa w bashanie 200cc bo ja miałem o dużo za duży
a mam jeszcze jedno pytanie jaki powinien być filtr paliwa w bashanie 200cc bo ja miałem o dużo za duży
- wilku1962
- Świeżak
Jako tako filtr nie powinien sprawiać problemów że jest on duży czy jest on mały, być może miałeś źle wsadzony filtr w złą stronę spróbuj go wsadzić w tą "dobrą" stronę
myślę że taki będzie w sam raz

- Kod: Zaznacz cały
http://allegro.pl/jawa-wsk-mz-junak-quad-atv-filtr-paliwa-duzy-gf-61-i3956231357.html
Suzuki RM 125
- Cianoku
- Świeżak
Hmmm to możesz kupić coś takiego,
- Kod: Zaznacz cały
http://allegro.pl/filtr-paliwa-mini-skuter-quad-atv-wsk-mz-romet-i3967997696.html
Suzuki RM 125
- Cianoku
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości