Pomoc poczÄ…tkujÄ…cemu :)
• Strona 1 z 1
Pomoc poczÄ…tkujÄ…cemu :)
Mam honde cbr 125.
Będe jej głównie urzywał do dojazdu do szkoły (15 km w jedną stronę) i od czasu do czasu dłuższy wypad (na weekend np max 100 km w jedną stronę).
Chciałbym sie zapytać czy na jazdę na tej pojemności kupić sobie kurtkę, spodnie, buty? Jeśli już to chciałbym tak bardziej budżetowo podejść, bo jako nastolatkowi ciężko mi o pieniądze.
Jakbym jezdził nią do szkoły to chyba tylko w kurtce?
Buty krótkie, czy długie? Czy wygodnie sie chodzi w długich? Myślałem bardziej nad krótkimi, bo ponoć wygodniejsze.
Powiedzcie czy mi sie opłaca (chyba złe słowo jesli chodzi o bezpieczenstwo) kupować całe to wyposarzenie, czy nie będzie jakiegś przypału, bo mało ludzi jeździ w ciuchach na motor na 125-tkach czy motorowerach.
Kask mam, rękawice też.
Dziękuję i proszę o wyrozumiałość
Będe jej głównie urzywał do dojazdu do szkoły (15 km w jedną stronę) i od czasu do czasu dłuższy wypad (na weekend np max 100 km w jedną stronę).
Chciałbym sie zapytać czy na jazdę na tej pojemności kupić sobie kurtkę, spodnie, buty? Jeśli już to chciałbym tak bardziej budżetowo podejść, bo jako nastolatkowi ciężko mi o pieniądze.
Jakbym jezdził nią do szkoły to chyba tylko w kurtce?
Buty krótkie, czy długie? Czy wygodnie sie chodzi w długich? Myślałem bardziej nad krótkimi, bo ponoć wygodniejsze.
Powiedzcie czy mi sie opłaca (chyba złe słowo jesli chodzi o bezpieczenstwo) kupować całe to wyposarzenie, czy nie będzie jakiegś przypału, bo mało ludzi jeździ w ciuchach na motor na 125-tkach czy motorowerach.
Kask mam, rękawice też.
Dziękuję i proszę o wyrozumiałość

CBR 125, 2006r. 

- marnotrawca
- Świeżak
- Karol20
- Bywalec
Odłożyłem ok 1000 zł na spodnie i kurtkę. Buty mogę kupic do ok 400 zł, tylko czy dlugie czy krótkie?
ps. te zdjęcia... jednak kupie te ciuchy. Dało do myślenia.
Doradźcie co i jak .

ps. te zdjęcia... jednak kupie te ciuchy. Dało do myślenia.

Doradźcie co i jak .
CBR 125, 2006r. 

- marnotrawca
- Świeżak
A według was to lepiej buty krótkie, czy długie? jak to wygląda np w chodzeniu po mieście i dojazdach do szkoły? W szkole to będe je musiał zmienić na adidasy, a nie ukrywam że z długimi może być problem
czy do szkoły to tylko w kurtce, kasku i rękawicach? Jak wy jezdzicie?

CBR 125, 2006r. 

- marnotrawca
- Świeżak
Do szkoły masz blisko więc jedź w spodniach bojówkach, klapeczkach i przewiewnej koszulce. Przecież na tak krótkim dystansie nic nie może ci się stać.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ja jeżdżę w kompletnym kombi ale tylko wtedy gdy mam 1 zajęcia max 2 (że siedzę 1.5h, czy 2h) to da radę przeżyć, jak mam sporo zajęć to odpuszczam sobie moto i tyle.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Może się mylę ale w szkole jest chyba szatnia? Zamiast full kombi lepiej kupić jeansy. Kurtałe możesz odwiesić w szafce a buciory przebrać jak będzie niewygodnie.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości