Zobacz wątek - Cagiva Mito problem z lagami

Cagiva Mito problem z lagami

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Moderatorzy: Walenty, Movi, adam_tomasz, Czester, madcap, Leg1oN, Lovtza, Terror, melvin, Landryss25, kravec, gelo007, Bostorn, Miczab, leff, henio12323, rosa, cycu_rsko

Cagiva Mito problem z lagami

Postprzez Adrian339 » 7/3/2014, 18:29

Witam. Gdy wymienialem uszczekniacze w cagiva mito zauwazylem rozbierajac lagi ze w jednej z nich ( w lewej ) nie ma sprezyny i chcialbym sie dowiedziec gdzie moge ta sprezyne kupic, za ile i czy mozliwe jest ze tej sprezyny nie ma oryginalnie. Prosze o szybka pomoc
Adrian339
Świeżak
 
Posty: 25
Dołączył(a): 21/3/2013, 20:46
Lokalizacja: XXXX


Postprzez Landryss25 » 7/3/2014, 18:31

Możliwe że tak jest oryginalnie. Ściągnij serwisówkę i sprawdź.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Avatar użytkownika
Landryss25
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 6269
Dołączył(a): 2/10/2007, 17:28
Lokalizacja: Liw

Postprzez Adrian339 » 7/3/2014, 18:37

Miesjce na sprezyne jest i lag tak chodzi ze mozna go reka wciasnac i nie wychodzi z powrotem, wiec wydaje mi sie ze to jednak brak sprezyny ;/
Adrian339
Świeżak
 
Posty: 25
Dołączył(a): 21/3/2013, 20:46
Lokalizacja: XXXX

Postprzez Landryss25 » 7/3/2014, 18:40

Landryss25 napisał(a):Ściągnij serwisówkę i sprawdź.


Może tak być.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Avatar użytkownika
Landryss25
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 6269
Dołączył(a): 2/10/2007, 17:28
Lokalizacja: Liw



Powrót do Mechanika motocyklowa



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości




na gr