Yamaha YZF R6 >2006 /Fiat Yamaha Racing Team/
• Strona 1 z 1
Yamaha YZF R6 >2006 /Fiat Yamaha Racing Team/
No to zgodnie z tym co napisałem w powitaniu, zarzucam Was pierwszym ogłoszeniem i nie ukrywam tym, które najbardziej mnie interesuje w obecnej chwili. Jako, że jestem miłośnikiem wszystkiego, co (FORZA) ITALIA
, to ten model, w tym malowaniu byłby dla mnie spełnieniem marzeń. Czy ktoś z Was coś wie o tym moto??? To co najbardziej mi się rzuca ze zdjęć, to przednie zawieszenie (widelec) nie w złotym kolorze.
Tu pytanie do specjalistów - czy od 2010 może mieć taki kolor??? (jak się przegląda w googlach i innych to raczej większość ma w złotym). Poza tym, to trzeba by chyba oglądnąć na żywo, bo nic więcej nie zauważam (???)
Czy z tym wydechem Arrowa nie ma problemów wiadomo z kim
???
Rzeczone ogłoszenie: http://otomoto.pl/yamaha-r6-yzf-r6-2010 ... 04234.html
Może ktoś z okolic byłby w stanie obejrzeć, odpalić, podpytać właściciela o różne sprawy (osobiście zawsze lepiej niż przez tel.
W razie czego mam zrobiony Prt Scr z ogłoszenia, ale coś nie mogę wstawić
edit:
I nikt nic nie podpowie???
zapoznaj sie z regulaminem forum // Boshi

Tu pytanie do specjalistów - czy od 2010 może mieć taki kolor??? (jak się przegląda w googlach i innych to raczej większość ma w złotym). Poza tym, to trzeba by chyba oglądnąć na żywo, bo nic więcej nie zauważam (???)
Czy z tym wydechem Arrowa nie ma problemów wiadomo z kim

Rzeczone ogłoszenie: http://otomoto.pl/yamaha-r6-yzf-r6-2010 ... 04234.html
Może ktoś z okolic byłby w stanie obejrzeć, odpalić, podpytać właściciela o różne sprawy (osobiście zawsze lepiej niż przez tel.

W razie czego mam zrobiony Prt Scr z ogłoszenia, ale coś nie mogę wstawić

edit:
I nikt nic nie podpowie???
zapoznaj sie z regulaminem forum // Boshi
-
Dudi_07 - Świeżak
Dostałem na pocztę więcej zdjęć. Które owiewki masz na myśli??? (te główne z Fiatowskim malowaniem)??? Moto miał wg właściciela lekki szlif (drogowy) z lewej strony we Włoszech, ale poza owiewkami nic więcej nie zostało uszkodzone (wg niego).
Motor sprowadzony w 2011 z Włoch, od 3 lat w PL w jednych rękach. Niby torowo nie jeżdżony.
Przymierzam się, żeby oglądnąć w przyszły weekend.
Przebieg wydaje się być OK. Mogę Ci podesłać zdjęcia do oceny??? (daj maila na PW).
Motor sprowadzony w 2011 z Włoch, od 3 lat w PL w jednych rękach. Niby torowo nie jeżdżony.
Przymierzam się, żeby oglądnąć w przyszły weekend.
Przebieg wydaje się być OK. Mogę Ci podesłać zdjęcia do oceny??? (daj maila na PW).
-
Dudi_07 - Świeżak
-
Dudi_07 - Świeżak
Z tymi przebiegami to jest dziwna sytuacja w naszym kraju......Wczoraj byłem oglądać r6 w Łodzi,miała być igła z rysami na jednej stronie i przebiegiem 12000km. Okazało się że każdy element podrapany a przebieg 3000km. ??????? Pan twierdził że oryginalny licznik mu się zepsuł to wymienił a przebieg szacunkowy. "a ma Pan ten stary licznik?" zapytałem, nie mam. Rocznik oszukany o rok w stosunku do ogłoszenia. No masakra jak ci ludzie oszukują w rozmowie tel przed oględzinami.
- mounter
- Świeżak
Nie stoi wcale długo bardzo, bo śledzę regularnie od pół roku R6
A wiesz, że na R6 w tym malowaniu trzeba amatora, bo byle kto nie będzie jeździł z napisami Fiat po bokach
Poza tym ja wiem czy cena za niska...jakby się uparł to z USA można ściągnąć, już z opłatami w podobnych pieniądzach z 2010r. (może z 1000-1500 więcej, ale z malowaniem standard). Tyle, że widzisz dopiero na miejscu, więc jest ryzyko.
No nic, zapowiadają na weekend zaje....ą pogode, przejadę oglądnąć, odpalić, przejechać.
Przebieg, nawet jakby miała z 10tys. większy, to nie ma tragedii. Z samochodami robią wszędzie to samo, także to raczej żadne zaskoczenie. Gorzej jak większość z tego spędziłaby na torze (chociaż w PL to mało prawdopodobne).

A wiesz, że na R6 w tym malowaniu trzeba amatora, bo byle kto nie będzie jeździł z napisami Fiat po bokach

Poza tym ja wiem czy cena za niska...jakby się uparł to z USA można ściągnąć, już z opłatami w podobnych pieniądzach z 2010r. (może z 1000-1500 więcej, ale z malowaniem standard). Tyle, że widzisz dopiero na miejscu, więc jest ryzyko.
No nic, zapowiadają na weekend zaje....ą pogode, przejadę oglądnąć, odpalić, przejechać.
Przebieg, nawet jakby miała z 10tys. większy, to nie ma tragedii. Z samochodami robią wszędzie to samo, także to raczej żadne zaskoczenie. Gorzej jak większość z tego spędziłaby na torze (chociaż w PL to mało prawdopodobne).
-
Dudi_07 - Świeżak
-
Dudi_07 - Świeżak
Byłe/widziałem/jeździłem (mimo pogodowego "armagiedonu"
).
Mina to może za dużo powiedziane, aleeee....
Moto jeździ prosto, silnik pracuje ładnie, skrzynia też raczej bez zarzutu.
Owiewki faktycznie były zmienione, bo fabrycznie był w innych barwach, ale jw. pisałem gość go sprowadził po szlifie prawej strony. Więc z lewej sprzedał, resztę wywalił i kupił takie jak są (można je sobie zamówić, np. tutaj (otwórz link)).
To "ale" jest do tego, że prawdopodobnie więcej z przodu rzeczy było ruszanych, bo widać po śrubach, nakrętkach. Urwane jedno z mocowań zegarów (a tam są tylko na wcisk).
Chłodnica wyglądała na całą.
Opony szrot (gość ma kolegę, który zajmuje się oponami, więc sobie takie od niego wziął po taniości - już były używane w momencie zakładania na moto, DOT 2008).
Felgi też wydawały się być OK. Gość kasiasty, moto nie było picowane ani przygotowywane pod sprzedaż, stoi sobie w garażu obok jakichś Mercedesów i innych takich. W piątek pierwszy raz odpalał po zimie, żeby zalać paliwa za 30 PLN. Chyba można by wytargować coś jeszcze.
Ale zanim wydam ciężko zarobione pieniądze
jeszcze sobie pooglądam inne. Ktoś coś może wie o tych dwóch:
-Pierwsza (otwórz link)
-Druga (otwórz link)

Mina to może za dużo powiedziane, aleeee....
Moto jeździ prosto, silnik pracuje ładnie, skrzynia też raczej bez zarzutu.
Owiewki faktycznie były zmienione, bo fabrycznie był w innych barwach, ale jw. pisałem gość go sprowadził po szlifie prawej strony. Więc z lewej sprzedał, resztę wywalił i kupił takie jak są (można je sobie zamówić, np. tutaj (otwórz link)).
To "ale" jest do tego, że prawdopodobnie więcej z przodu rzeczy było ruszanych, bo widać po śrubach, nakrętkach. Urwane jedno z mocowań zegarów (a tam są tylko na wcisk).
Chłodnica wyglądała na całą.
Opony szrot (gość ma kolegę, który zajmuje się oponami, więc sobie takie od niego wziął po taniości - już były używane w momencie zakładania na moto, DOT 2008).
Felgi też wydawały się być OK. Gość kasiasty, moto nie było picowane ani przygotowywane pod sprzedaż, stoi sobie w garażu obok jakichś Mercedesów i innych takich. W piątek pierwszy raz odpalał po zimie, żeby zalać paliwa za 30 PLN. Chyba można by wytargować coś jeszcze.
Ale zanim wydam ciężko zarobione pieniądze

-Pierwsza (otwórz link)
-Druga (otwórz link)
-
Dudi_07 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.