skracany wydech za cichy
• Strona 1 z 1
skracany wydech za cichy
Witam skracałem wydech seryjny bos przelot wyrzuciłem całą otulinę ze środka no dźwięk się poprawił chrapo cze jest głośniejszy ale to nie jest to, myślałem że efekt będzie lepszy znaczy więcej db. ma ktoś pomysł co można w nim jeszcze zrobić ? nie wiem jak dodać zdjęcie jeśli gdzieś wstawię to dam znać
Ogar 200 > gsxr k3 600 > gsxr k4 1000 > gsxr srad 750
- sebek4385
- Świeżak
żeby dodać fotę musisz ja wrzucić na fotosik/imageshack albo inny hosting plików, wstawiasz adres zdjęcia zakończony .jpg albo .php czy inny do treści posta w oknie odpowiedź, zaznaczasz adres i klikasz na czerwony prostokącik z napisem Img
co do zrobienia go głośniejszym, to albo go musisz jeszcze skracać albo jest jeszcze inna opcja, za mała średnica otworu wewnątrz, nic z tym nie zrobisz, miałem leovinci mam arrowa i oba mają mniejsze średnice niż np devil przez co są cichsze...
co do zrobienia go głośniejszym, to albo go musisz jeszcze skracać albo jest jeszcze inna opcja, za mała średnica otworu wewnątrz, nic z tym nie zrobisz, miałem leovinci mam arrowa i oba mają mniejsze średnice niż np devil przez co są cichsze...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
wiesz myślałem żeby wywalić tą siatkę ze środka i wstawić po prostu kawałek rury kwasowej ciekawe czy to coś zmieni
Skasowałem ci "/" która była pomiędzy .jpg a [/img] dlatego twój obraz się nie wyświetlał. MLV

Skasowałem ci "/" która była pomiędzy .jpg a [/img] dlatego twój obraz się nie wyświetlał. MLV
Ogar 200 > gsxr k3 600 > gsxr k4 1000 > gsxr srad 750
- sebek4385
- Świeżak
Skrócić go do powiedzmy 30cm, powiększyć średnice przelotów spalin (wlotu,rury peforowanej i wylotu). Jeśli nie stosujsze wytłumień to rura perforowana wcale nie jest potrzebna ale po takiej modyfikacji dźwięk będzie na Moto-GP a nie basowy.Sprawdzić czy w moto niema czasem w kolektorze katalizatora jesli tak to go usunąć.
EdHaust-"Nie liczy się ilość a jakość decybeli" 506436737
-
edzio - Świeżak
jak chcesz coś głosniego to możemy jakoś zamieszać bo mam u siebie sporo db a sąsiedzi patrza sie bokiem he
- toschiba198903
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa