Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Motocykl, który sam hamuje
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Motocykl, który sam hamuje

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Motocykl, który sam hamuje

Postprzez Åšcigacz » 26/2/2014, 12:44

Dyskusja na temat: Motocykl, który sam hamuje
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykl, który sam hamuje
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/2/2014, 12:44

Ja, przed hamowaniem przygotowuje się do wytrącenia prędkości. Przyspieszając z pod świateł na S1RR muszę się trzymać mocno kolanami i rękoma kierownicy bo mnie sćiągnie z motocykla, i kiedy chce ominąć auto na przyspieszeniu to nagle zaczyna mi hamować awaryjnie i wylatuje przez kierownice poniewaz nie przyjąłem odpowiedniej pozycji. Totalnie bez sensu.<br><hr>michal07901
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/2/2014, 13:32

Komentatorzy napisał(a):Ja, przed hamowaniem przygotowuje się do wytrącenia prędkości. Przyspieszając z pod świateł na S1RR muszę się trzymać mocno kolanami i rękoma kierownicy bo mnie sćiągnie z motocykla, i kiedy chce ominąć auto na przyspieszeniu to nagle zaczyna mi hamować awaryjnie i wylatuje przez kierownice poniewaz nie przyjąłem odpowiedniej pozycji. Totalnie bez sensu.<br><hr>michal07901<br>
system bez sensu ps. nie trzymaj sie "mocno" kierownicy, bo to utrudnia kierowanie...jeszcze nie słyszalem, zeby kogos "sciagnelo" z motocykla :)<br><hr>txa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/2/2014, 15:21

Komentatorzy napisał(a):Ja, przed hamowaniem przygotowuje się do wytrącenia prędkości. Przyspieszając z pod świateł na S1RR muszę się trzymać mocno kolanami i rękoma kierownicy bo mnie sćiągnie z motocykla, i kiedy chce ominąć auto na przyspieszeniu to nagle zaczyna mi hamować awaryjnie i wylatuje przez kierownice poniewaz nie przyjąłem odpowiedniej pozycji. Totalnie bez sensu.<br><hr>michal07901<br>
Komentatorzy napisał(a):system bez sensu ps. nie trzymaj sie "mocno" kierownicy, bo to utrudnia kierowanie...jeszcze nie słyszalem, zeby kogos "sciagnelo" z motocykla :)<br><hr>txa<br>
Cos w tym prawdy jest. Motocykl hamujacy jest mniej poreczny wiec kiedy ktos ci wymusi pierwszenstwo najpierw hamujesz, pozniej puszczasz hebel i omijasz przeszkode. Przynajmniej tego ucza na kursach doszkalajacych.
Na to wyglada ze "Molotow" bedzie hamowal do samego konca nawet jak hebel puscisz a ty walisz w auto jesli nie uda ci sie wyhamowac?<br><hr>raf
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê