Zobacz wątek - Co oznacza/różnica miedzy ...
NAS Analytics TAG

Co oznacza/różnica miedzy ...

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Co oznacza/różnica miedzy ...

Postprzez TomasEr6N » 20/2/2014, 22:47

Witam , chce zakupić felge do Kawy er6n (06r.) i mam możliwosc kupienia felgi nowszej wersji . , oznaczenia na feldze sie zgadziaja prócz "Enkei" u mnie jest Enkei 4 , na tej co chce kupic Enkei 6 , i tu pytanie czy te 4-6 czym to się różni czy to jakiś duperel ? :)
TomasEr6N
Świeżak

Postprzez Sykopson » 21/2/2014, 08:08

Enkei to marka produkujaca felgi do samochodów i motocykli też jak widać. Zresztą dość renomowana. 4 a 6 to pewnie jakiś model felgi, może się różnic minimalnie wzór ale również może się różnić wszystko. Generalnie Cb. interesuje czy ma taką samą szerokość przy ośce, czy ośka Twoja pasuje, jaka jest średnica felgi (choć to na 99% 17cali) i szerokość. Oraz rozstaw śrub do tarcz. Czyli w zasadzie dużo rzeczy. Ja obstawiam że będzie pasować, ale dobrze by było jednak felgę przymierzyć. Jak nie masz takiej możliwości, to umów się z chłopem że jak felga nie bedzie pasowała to ją odeślesz (i Ty w tym przypadku pokrywasz koszta wysyłki) :wink: Raczej wątpię żeby ktoś tu na forum wiedział jaka będzie konkretna różnica między 4 a 6 , ale kto wie :)
Suzuki Bandit 400 był

Suzuki SV650 S jest
Sykopson
Stały bywalec

Postprzez TomasEr6N » 22/2/2014, 00:07

Tak że ten ... :D No Enkie to mi wiadomo ze marka , aktualnie klejna felga ktora mnie interesuje to Enkei T1 :D , napisałem do serwisu kawasaki może mi oni 100% wyjasnia :D
TomasEr6N
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości

na górê