Kawasaki kx 250 2t
• Strona 1 z 1
Kawasaki kx 250 2t
Witajcie!!!
Jestem tu nowy i chciałem was się poradzić co do mojego wyboru.
Miałem okazję pojeździć crossem KAWASAKI KX450F mogę powiedzieć że jeździło się bosko. Jeździłem tylko na pierwszym biegu bo 2 bałem się włączyć bo to ma piekielną moc. Więc postanowiłem sobie poszukać jakiegoś słabszego moto i luknąłem sobie KAWASAKI KX250 2t myślę, że prawię o połowę mniejsza poj silnika będzie słabsza od KAWY 450
Jestem zielony co do crossów ich mocy żywotności itp a co wy o tym sądzicie
Z góry dziękuje za Odpowiedz
Jestem tu nowy i chciałem was się poradzić co do mojego wyboru.
Miałem okazję pojeździć crossem KAWASAKI KX450F mogę powiedzieć że jeździło się bosko. Jeździłem tylko na pierwszym biegu bo 2 bałem się włączyć bo to ma piekielną moc. Więc postanowiłem sobie poszukać jakiegoś słabszego moto i luknąłem sobie KAWASAKI KX250 2t myślę, że prawię o połowę mniejsza poj silnika będzie słabsza od KAWY 450
Jestem zielony co do crossów ich mocy żywotności itp a co wy o tym sądzicie

Z góry dziękuje za Odpowiedz

- Nicasil12
- Świeżak
poszukaj czegoś o pojemności 250 w 4t albo 125 w 2t (ta sama moc) tak samo jak 450 w 4t odpowiada 250 w 2t
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiesz co mówisz. One mają inne przełożenia i reakcję na gaz. 2T jest bardziej narwane od 4T a Ty już na 4T tej samej klasy nie korzystałeś w ogóle z niej. i taka 250 4T i 125 2T też mocy nie brakuje. A poza tym gdzie masz zamiar tym latać?
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
po 1 edytuj posty
po 2 co do wypowiedzi wyżej r6 a mocna crossówka - i nie ma porównania. r6 sie chowa jeżeli chodzi o kopnięcie, znam ludzi którzy sie smiali z crossówek a latali dłuuugo litrami, i nie dawali rady zrobic jednego kółka na 125 w 2T bo popuchli.
i wracając do tematu - małe lekkie to najlepiej coś z 2T jeżeli chodzi o enduro to zostaje tylko soft enduro w tej kasie,
wiec yamaha dt 125, kawasaki kmx 125, ktm lc2, aprilia rx ( wymienione od najspokojniejszych do mniej wiecej najmocniejszych w tej kasie, choc róznice są niewielkie )
po 2 co do wypowiedzi wyżej r6 a mocna crossówka - i nie ma porównania. r6 sie chowa jeżeli chodzi o kopnięcie, znam ludzi którzy sie smiali z crossówek a latali dłuuugo litrami, i nie dawali rady zrobic jednego kółka na 125 w 2T bo popuchli.
i wracając do tematu - małe lekkie to najlepiej coś z 2T jeżeli chodzi o enduro to zostaje tylko soft enduro w tej kasie,
wiec yamaha dt 125, kawasaki kmx 125, ktm lc2, aprilia rx ( wymienione od najspokojniejszych do mniej wiecej najmocniejszych w tej kasie, choc róznice są niewielkie )
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Kozak jeżdżący 600 po szosie, a poniewiera go 60 konny kxf 450 na pierwszym biegu.
Ale twardo się trzyma, że 60 koni to pikuś
Hahahaha
Ty się słyszysz?
Lepiej posłuchaj powyższych rad, bo nie masz zielonego pojęcia w temacie.
Możesz nawet latać F-16, a ćwiartka dobra seta i tak będzie tobą poniewierać już na drugim okrażeniu
Ale twardo się trzyma, że 60 koni to pikuś
Hahahaha
Ty się słyszysz?
Lepiej posłuchaj powyższych rad, bo nie masz zielonego pojęcia w temacie.
Możesz nawet latać F-16, a ćwiartka dobra seta i tak będzie tobą poniewierać już na drugim okrażeniu

Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości