Z750 uszkodzone, jaki może być koszt naprawy?
• Strona 1 z 1
Z750 uszkodzone, jaki może być koszt naprawy?
Witam
Mój znajomy ma Kawasaki Z750 2009r. na sprzedaż po ślizgu. Cena jest niższa około 4tys niż rynkowa sprawnych i zastanawiam się czy warto.
Zdjęcia:
Jaki może być koszt naprawienia tego "porządnie" dla siebie?
Podobno jest wszystko proste, licznik jest dobry, tylko lampa z przodu.
Pozdrawiam
Marcin
Mój znajomy ma Kawasaki Z750 2009r. na sprzedaż po ślizgu. Cena jest niższa około 4tys niż rynkowa sprawnych i zastanawiam się czy warto.
Zdjęcia:
Pozdrawiam
Marcin
-
Sheonus - Świeżak
Re: Z750 uszkodzone, jaki może być koszt naprawy?
Sheonus napisał(a):Witam
Zdjęcia:
Pozdrawiam
Marcin
Po co te szopki o znajomym? normalnie podaj link do aukcji allegro ... po naprawie koszt będzie identyczny albo ciut wyższy od egzemplarza pewnego, moim zdaniem nie warto, tym bardziej, że nie da Ci gwarancji, że jest prosty ... po za tym sam policz części, nawet bez robocizny to sam zobaczysz + malowanie
Marcin
- mbied1
- Świeżak
Żadne szopki z tym znajomym. Link do otomoto http://otomoto.pl/kawasaki-z-2009r-nake ... 16623.html
Sprzeda go za 10tys. Też jestem sceptycznie do tego nastawiony, bo za 14tys można już znależć jakąś normalną sztukę.
Sprzeda go za 10tys. Też jestem sceptycznie do tego nastawiony, bo za 14tys można już znależć jakąś normalną sztukę.
-
Sheonus - Świeżak
Krotka pilka - jesli "reszta" jest ok, to dlaczego znajomy nie naprawi po kosztach (1-3k PLN) i nie sprzeda na wolnym rynku za 14k?
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
O ile uda mu się kupić w tym samym kolorze. Naprawa tego zbiornika nie będzie dużo tańsza, a może i nawet w tej samej cenie co używany zbiornik. Przyzwoity warsztat zgarnie za wyciągniecie i malowanie z 1,5k
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
O tamtym już nawet nie myśle.
A ten? http://otomoto.pl/kawasaki-z-z750-z-750 ... 15229.html
Wygląda dobrze? Sprowadzany, więc na pewno było coś przy nim robione, ale cena niezła
Te pytanie lepiej zadam w przeznaczonym do tego dziale,a ten temat można zamknąć.
DZIĘKI WSZYSTKIM
A ten? http://otomoto.pl/kawasaki-z-z750-z-750 ... 15229.html
Wygląda dobrze? Sprowadzany, więc na pewno było coś przy nim robione, ale cena niezła
Te pytanie lepiej zadam w przeznaczonym do tego dziale,a ten temat można zamknąć.
DZIĘKI WSZYSTKIM
-
Sheonus - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość