Aprilia Rs 125 - jak obniżyć tył?
• Strona 1 z 1
Aprilia Rs 125 - jak obniżyć tył?
Witam. Tak jak w temacie.. jestem dość niska mianowicie mam 163 wzrostu. Chciałabym kupić sobie aprilie 125 ale niestety są dość wysokie jak dla mnie. Nie znam sie na tyle i chciałam sie podpytać w jaki sposób można obniżyć jej tył bym mogła spokojnie dosięgać stopami do ziemi i jakie będą tego koszty.. bardzo proszę o pomoc 

- dilerzelek94
- Świeżak
hm... mam na oku motocylk z 99r ile obniżyć hm... dokładnie nie wiem.. kilka cm w sumie bym mogła spokojnie stanąć na palcach bo na całych stopach nie musze bo taka aprilia jest lekka
Myślałam nad tym by np wymienić opone na mniejszą bądź odkręcic troche amortyzator by był bardziej miekki ale nie wiem czy to by było dobre rozwiązanie hm..

- dilerzelek94
- Świeżak
A myślałaś żeby ściągnąć trochę cm z siedzienia? A dokładnie zaprowadzić do tapicera i wymienić gąbkę na mniejszą. Do tego kupujesz buty na jakimś koturnie, ogólnie żeby były podwyższające i jest gitara 

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
hm.. szczerze mówiąc to nie za bardzo zapatruje sie by wycinać tą gąbke.. chciałabym jakiś inny sposób znaleźć a to męczenie siedzenia widze jako już ostateczność 

- dilerzelek94
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości