trudne sprawy czyszczenie kravec
Power cena i przebieg do ustalenia
co ciekawe u mnie w SKP przy przeglądach spisują przebiegi samochodów, w moto mają na to...
Suhy tylko nie zmuszaj mnie do tłumaczenia czemu głośne wydechy (czyt. wydrzy mordy) są chu...
viewtopic.php?t=94464
z innej beczki:
coś takiego:
http://allegro.pl/kamizelka-ochraniacz- ... 03836.html
Poza sportami zimowymi nada się też pod kombinezon motocyklowy? bo moja kobita chce sobie kupić ochraniacz i szuka czegoś co mogłaby również stosować pod kombinezon.
[/img]

co ciekawe u mnie w SKP przy przeglądach spisują przebiegi samochodów, w moto mają na to...
Suhy tylko nie zmuszaj mnie do tłumaczenia czemu głośne wydechy (czyt. wydrzy mordy) są chu...
viewtopic.php?t=94464
z innej beczki:

coś takiego:
http://allegro.pl/kamizelka-ochraniacz- ... 03836.html
Poza sportami zimowymi nada się też pod kombinezon motocyklowy? bo moja kobita chce sobie kupić ochraniacz i szuka czegoś co mogłaby również stosować pod kombinezon.
[/img]
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Ja mam Tschula i jestem zadowolony, ale od 1300zł do czegoś lepszej marki jest niedaleko. Wieczny problem, albo popularne "dorzuć trochę kasy" albo kupuj, zawiedziony nie będziesz na pewno.
Osobiście wolę słabszą nówkę niż lepszą wypierdzianą używkę - niestety to nie bluza, którą wrzucisz 5 razy do pralki i będzie pachniała nowością.
Niedługo będzie to obowiązkiem na każdej SKP, kwestia kilku miesięcy, trąbili gdzieś o tym ostatnio.
Osobiście wolę słabszą nówkę niż lepszą wypierdzianą używkę - niestety to nie bluza, którą wrzucisz 5 razy do pralki i będzie pachniała nowością.
melvin napisał(a):co ciekawe u mnie w SKP przy przeglądach spisują przebiegi samochodów, w moto mają na to...
Niedługo będzie to obowiązkiem na każdej SKP, kwestia kilku miesięcy, trąbili gdzieś o tym ostatnio.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
kombinezon też można oddać do profesjonalnego czyszczenia, ostatnio miałem eleganckiego SPIDI rozm54. za całe 700zł, ale okazał się za krótki
mając do czynienia z tschulami, mttrami nigdy nie zamieniłbym tego SPIDI za żadne "tanie" kombi. Na prawdę warto kupić używkę czy to garnek czy kombinezon, ale wyższy model i lepszej marki niż porównywalną cenowo nówkę, różnica jest zawarta w jakości. Dodam że jak kupowaliśmy kombi dla mojej to w końcu kupiliśmy IXSa za całe 650zł z oryginalnym pokrowcem i podpinką w stanie który u większości osób powodował wielkie oczy jak słyszeli cenę...

-
melvin - PierwszyOkrutny
To kwestia samego podejścia. Jak ktoś to akceptuje to tylko pozazdrościć, bo za nieduże pieniądze bardzo często można wyrwać świetne kombi.
Inną kwestią jest to, że nowy i dobrze dobrany kombinezon idealnie układa się do sylwetki.
Inną kwestią jest to, że nowy i dobrze dobrany kombinezon idealnie układa się do sylwetki.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
to prawda że używka nie dopasuje się tak idealnie jak nówka, mi tma nie zależy, tak jak kombi mojej po kupnie nadawało się do używania od razu, nic nie klepało stęchliznom, śledziem, czy serem, na tyłku drachy też nie zarejestrowałem, dosłownie kombinezon jak nowy więc po co przepłacać? dla mnie ważne jest żeby nie było na kombi śladów krwi i innych płynów ustrojowych
na resztę mam...

-
melvin - PierwszyOkrutny
Tez nie rozumiem zjawiska kupowania przepoconych ubran. Koniecznie musi byc ten napis DajNesa czy AlPajStar? Kto powiedzial, ze tylko te sa dobre? Kto powiedzial, ze tylko skorzane kombi? Sa tez bardzo dobre tekstyle za polowe ceny, nowe z gwarancja i bez grzyba. Nikt nie powinien miec kompleksow, ze nie ma jakiegos glupiego napisu czy ze ma tekstyl. Ludzie kupujcie to na co was stac z pewnych zrodel, a nie jakies podruby lub uzywki a pozniej sa historie ... Ja mam kurtke tekstylna ktora ma prawie 10 lat, metalowe czesci od zamka za ktore sie ciagnie sie pourywaly a kurtka dalej sie trzyma. Ma za soba kilka pran, po kazdym byla impregnowana preparatami i w deszczu nie cieknie a mialem ja na sobie juz jakies 2000 razy!! ( 365 x 10 - czasami jade na wakacje albo w kombi na tor albo wegetuje w lozku) I jestem zadowolony. Zaliczyla kilka drobnych glebek i to wszystko za 300 PLN
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
jakie historie z używanymi kombinezonami znasz? bo nie spotkałem się s jakimiś dziwnymi przypadkami, tym bardziej jak kupowałem IXSa wcześniej przyszedł za duży FLM, więc odmieniłem i oba były w takim stanie jak IXS jak dla mnie ciekawą alternatywą dla taniej odzieży jest droga używana, samochody też kupuje się używane a nie wiadomo czy ktoś w nich nie leżał z roztrzaskaną głową, ewentualnie czy nie posiadał ich fetyszysta brandzlujący się na kierownicę 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Vergon napisał(a):(...) że trochę zwiększyłem objętość
Nie denerwuj mnie nawet... Jeszcze trochę i nie wleze w mojego Arlen Ness'a...
Po ślubie to ze złotówki zrobiło się złoty trzydzieści prawie

Jeszcze pare lat i będe się musiał na choppy przerzucić

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Ty się ciesz, że na moto wchodzisz jak wrzuciłeś 30 kilo
Swoją drogą ten kombiak to chyba z latexu albo po starszym bracie jak zmieścił dodatkowe 30kg
Ja mówię o ok 5kg tyle że mój był mega ciasny jak go kupiłem i teraz jest na styk.
Co do garba to nie widzę jego zastosowania w cywilnym lataniu. Poza tym mam "sportowy", sztywny plecak Vanucci, którego bym już nie założył jakbym miał garba.

Ja mówię o ok 5kg tyle że mój był mega ciasny jak go kupiłem i teraz jest na styk.
Co do garba to nie widzę jego zastosowania w cywilnym lataniu. Poza tym mam "sportowy", sztywny plecak Vanucci, którego bym już nie założył jakbym miał garba.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl