trudne sprawy czyszczenie kravec
Walenty napisał(a):Ja dzisiaj felgę przyrysałem. Trochę za ciasno było.
Jeździsz zimą na alusach? Szkoda felg, za dwie stówki kupisz już jakieś stalówki, chyba że najważniejszy jest lans

EDIT: Ma ktoś taki stojak ???

(otwórz link)
  (otwórz link)Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
			- 

power_bit
- VIP Ścigacz.pl
suhy-19 napisał(a):od **** strony wszystko w porządku ale ja jestem ciekawy jak sytuacja wygląda od przodu

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
			I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
- 

Glenroy
- Moderator
power_bit napisał(a):Walenty napisał(a):Ja dzisiaj felgę przyrysałem. Trochę za ciasno było.
Jeździsz zimą na alusach? Szkoda felg, za dwie stówki kupisz już jakieś stalówki, chyba że najważniejszy jest lans
Nieee, no co Ty!
I właśnie z tego powodu zimą wolę stalufelgi. Tyle, że były malowane zeszłej zimy :S
Watch out, we got a badass over here!
			- 

Walenty
- Moderator
Zaje*ista była ta hostessa na ostatnich targach. 
 (otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
Glenroy - ta Twoja też całkiem, całkiem

(otwórz link)
  (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
Glenroy - ta Twoja też całkiem, całkiem

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
			- 

power_bit
- VIP Ścigacz.pl
Paaanie, Bóg Ci zapłać za to! Zaj****te!
Słyszałem to chyba w jakiejś reklamie i od tamtej pory chodzi mi to po głowie i nie daje spokoju

Z 3 lata temu chyba Romet miał rewelacyjną hostessę

- 

Vergon
- VIP Ścigacz.pl
http://demotywatory.pl/4279426/Niezwykl ... ej-milosci
Do czego to doszło... Smarkfony będą odpinać za nas cycniki 

Vergon, a jak myślisz ta piosenka jest remixem tej pierwszejm czy jest inna ale całkiem podobna?
http://www.youtube.com/watch?v=Cj25UpcBDt0
BTW. Ta pierwsza (czyli klingande - jubel) leci często w Muzycznym Radiu ale u Ciebie chyba nie poleci bo to Jelenia Góra 
Oni chyba istnieją od tamtego roku i nie mają jeszcze płyty. Bardzo fajne oryginalne brzmienie, wpada w ucho momentalnie
				Do czego to doszło... Smarkfony będą odpinać za nas cycniki

Vergon, a jak myślisz ta piosenka jest remixem tej pierwszejm czy jest inna ale całkiem podobna?
http://www.youtube.com/watch?v=Cj25UpcBDt0
BTW. Ta pierwsza (czyli klingande - jubel) leci często w Muzycznym Radiu ale u Ciebie chyba nie poleci bo to Jelenia Góra

Oni chyba istnieją od tamtego roku i nie mają jeszcze płyty. Bardzo fajne oryginalne brzmienie, wpada w ucho momentalnie

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
			- 

ASR1927
- Moderator
To jakiś remix, oryginał (ten wcześniejszy) dużo lepszy.
Nie znam tego radia 
Sprawdźcie sobie ten małoletni duet z Polski, są genialni:
http://www.youtube.com/channel/UCUL7YIZ ... twQ/videos
Znalazłem tą z 2010r 

Nie znam tego radia

Sprawdźcie sobie ten małoletni duet z Polski, są genialni:
http://www.youtube.com/channel/UCUL7YIZ ... twQ/videos
Znalazłem tą z 2010r

- 

Vergon
- VIP Ścigacz.pl
A ja mam taką na pulpicie
 Zawsze jak włączam komputer to się milej na duszy człowiekowi robi

"ZX-10R" Ninja 2008  | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
			- 

Black-Ghost
- VIP Ścigacz.pl
tutaj w temacie +18 lecą zdjęcia hostess i w sumie ok  (nie wiadomo czy nie będzie z tego afery, że to niemoralne), panna oblana mlekiem na avatarze jednego z userów przyprawia niektórych o stan przedzawałowy, a właśnie patrzę na SB na innym forum o tej samej tematyce (i nie mówię tu o SP) a chłopaki sobie rozprawiają o strzelaniu do tarczy oglądając foty panny z tarczą namalowaną wokół brochy
 (nie wiadomo czy nie będzie z tego afery, że to niemoralne), panna oblana mlekiem na avatarze jednego z userów przyprawia niektórych o stan przedzawałowy, a właśnie patrzę na SB na innym forum o tej samej tematyce (i nie mówię tu o SP) a chłopaki sobie rozprawiają o strzelaniu do tarczy oglądając foty panny z tarczą namalowaną wokół brochy  i jakoś nikt nie płacze że małoletni mogą zobaczyć
  i jakoś nikt nie płacze że małoletni mogą zobaczyć  
Nie czepiam się nikogo, po prostu szkoda ze obowiązuje tu smutna poprawność polityczna w wypowiadaniu się 
Ciekawe ilu z userów jest na co dzień tak poprawnych, np w czasie spotkań z kumplami od moto, jak widzą że przechodzi jakaś panna całkiem ruchable??? 
co do tapet, to ja mam mg-42 bo generuje ono 1600rozwiązań problemów na minutę 
Co do zwierzątek, to ostatnio w mojej okolicy słychać o atakach wilków, znajomemu na podwórku coś w nocy zeżarło psa około 20kg, przyjechali z koła łowieckiego obejrzeli tropy, to co zostało z psa i stwierdzili że wilk...
Rozmawiałem z podleśniczym, mówił że nie spotkał się ze śladami wilków, ale już od kilku osób słyszał o tym że się pojawiły.
Ale żeby wilki w centralnej Polsce,na przedmieściach miasta z 80tysiącami mieszkańców?

(nie wiadomo czy nie będzie z tego afery, że to niemoralne), panna oblana mlekiem na avatarze jednego z userów przyprawia niektórych o stan przedzawałowy, a właśnie patrzę na SB na innym forum o tej samej tematyce (i nie mówię tu o SP) a chłopaki sobie rozprawiają o strzelaniu do tarczy oglądając foty panny z tarczą namalowaną wokół brochy
 (nie wiadomo czy nie będzie z tego afery, że to niemoralne), panna oblana mlekiem na avatarze jednego z userów przyprawia niektórych o stan przedzawałowy, a właśnie patrzę na SB na innym forum o tej samej tematyce (i nie mówię tu o SP) a chłopaki sobie rozprawiają o strzelaniu do tarczy oglądając foty panny z tarczą namalowaną wokół brochy  i jakoś nikt nie płacze że małoletni mogą zobaczyć
  i jakoś nikt nie płacze że małoletni mogą zobaczyć  
Nie czepiam się nikogo, po prostu szkoda ze obowiązuje tu smutna poprawność polityczna w wypowiadaniu się

Ciekawe ilu z userów jest na co dzień tak poprawnych, np w czasie spotkań z kumplami od moto, jak widzą że przechodzi jakaś panna całkiem ruchable???

co do tapet, to ja mam mg-42 bo generuje ono 1600rozwiązań problemów na minutę

Co do zwierzątek, to ostatnio w mojej okolicy słychać o atakach wilków, znajomemu na podwórku coś w nocy zeżarło psa około 20kg, przyjechali z koła łowieckiego obejrzeli tropy, to co zostało z psa i stwierdzili że wilk...
Rozmawiałem z podleśniczym, mówił że nie spotkał się ze śladami wilków, ale już od kilku osób słyszał o tym że się pojawiły.
Ale żeby wilki w centralnej Polsce,na przedmieściach miasta z 80tysiącami mieszkańców?

Ostatnio edytowano 30/1/2014, 23:31 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!  

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
ja czuję się jakbym jechał na litrze autostradą, 10m za policyjną alfą...
Niby nic złego byś nie robił a jednak nie wolno :/
macie dobrą zawodniczkę, tarmosiłbym jak dzika kuna rabarbar 

http://www.youtube.com/watch?v=X9CAzdUTBU8#t=92
				Niby nic złego byś nie robił a jednak nie wolno :/
macie dobrą zawodniczkę, tarmosiłbym jak dzika kuna rabarbar

http://www.youtube.com/watch?v=X9CAzdUTBU8#t=92
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!  

- 

melvin
- PierwszyOkrutny