Elektryka w CZ 175 - pomocy!
• Strona 1 z 1
Elektryka w CZ 175 - pomocy!
Witam! Dostałem od sąsiada rozebraną cz175 z 1961 roku i nie wiem jak podłączyć elektryke moze ktoś z was ma zdjęcia bądz schematy do podłączenia! Jeśli tak to prosze o wysłanie na meila mervmeister@gmail.com. za pomoc z góry dziękuje!
- Golo
- Świeżak
chyba że padniesz ze smiechu 

"Not everyone likes metal. FUCK THEM!!!" | http://www.youtube.com/watch?v=UXz7PHkRLgQ
- damiaen
- Świeżak
Moze i dasz rade ale jeśli nawet uda ci sie ją uruchomic, to twoja radaść z jazdy niepotrwa długo.
CZ175 to niezbyt udane konstrukcie i dosyć czesto sie sypia noi ten ciagły problem z cześciami.Życze powodzenia bo będom ci potrzebne
CZ175 to niezbyt udane konstrukcie i dosyć czesto sie sypia noi ten ciagły problem z cześciami.Życze powodzenia bo będom ci potrzebne

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
Tesz miałem problemy z elektrykom dokładniej z ładowaniem w CZ 175 sport( chyciłem ja po ojcu
) Motor nie jest awaryjny i swietnie sie spisywał w porównaniu z maszynami typu WSK 175
.Zawsze po nocy,nawet po kilku dniach pali na "dyg"

! HWDP !
-
Razor - Świeżak
też miałem takiego sprzeta i bawiłem sie w mechanika bardzo czesto... jak dla mnie zaczesto i najgorsze cześci!!! po roku sie poddałem i sprzedałem w cześciach bo nigdzie nie byłem w stanie znalexć "wałka zdawczego"
pozdrawiam!!!!!!!!!!
pozdrawiam!!!!!!!!!!
SUZI GSX600F | sorki za błedy ortograficzne!!! | | jesli chcesz założyć temat tego typu: "jaki moto na początek" powstrzymaj sie!!!! | popatrz najpierw tu: | about628.html
- johny916
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości