HONDA trx 350
• Strona 1 z 1
HONDA trx 350
witam
Jestem nowy na tym forum, ale myślę że mimo tego ktoś mi pomorze .
Niedawno kupiłem quada HONDA trx 350 4x4 z 1989r. do remontu, nie posiada ona plastików (obudowy).
I nie mogę jej nigdzie znaleźć.
jeśli ktoś z was wie kto ma taką lub jakąś inną część do tego modelu. Proszę pisać pod postem
Prosił bym też o trochę opinii na temat tego quada

Jestem nowy na tym forum, ale myślę że mimo tego ktoś mi pomorze .
Niedawno kupiłem quada HONDA trx 350 4x4 z 1989r. do remontu, nie posiada ona plastików (obudowy).
I nie mogę jej nigdzie znaleźć.

Prosił bym też o trochę opinii na temat tego quada

- MRczaro100
- Świeżak
pomorze - niestety Lubelskie ;/
a myslisz że dla czego kto,ś sprzedawał - ogólnie do quada cięzko plastiki dorwac a jeszcze do zabytkowego.... szukaj tablica.pl allegro.pl ebay.uk ebay.de i ogólnie za granicą łatwo nie będzie
trx dobry model tutaj za bardzo nie ma co opiniować bo 90% tego co sie liczy to aktualny stan egzemplarza moze byc dorznięty a moze byc igiełka
a myslisz że dla czego kto,ś sprzedawał - ogólnie do quada cięzko plastiki dorwac a jeszcze do zabytkowego.... szukaj tablica.pl allegro.pl ebay.uk ebay.de i ogólnie za granicą łatwo nie będzie
trx dobry model tutaj za bardzo nie ma co opiniować bo 90% tego co sie liczy to aktualny stan egzemplarza moze byc dorznięty a moze byc igiełka
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości