[Aktualności] Motocyklista pochowany na swoim Harleyu
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Echhh...
Polska język trudną być...
" Postanowili nadać wszystkiemu niesamowitą otoczkę przedstawienia, która przybrała lekką formę groteskowego przedstawienia."
Bułkę maślaną z masłem, posmarowano masłem. Czy nie macie w redakcji kogoś, kto odpowiada za korektę tekstu zanim go opublikujecie?
<br><hr>ZUO
" Postanowili nadać wszystkiemu niesamowitą otoczkę przedstawienia, która przybrała lekką formę groteskowego przedstawienia."
Bułkę maślaną z masłem, posmarowano masłem. Czy nie macie w redakcji kogoś, kto odpowiada za korektę tekstu zanim go opublikujecie?
<br><hr>ZUO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mieszane uczucia. Niby fajnie, że zrobiono taki gest. Z 2 strony po co grzebać motocykl? Można było go wystawić na aukcję lub podarować komuś kto kocha motorki i się bardzo ucieszy. Skoro maszyna przeżyła właściciela to niech jeszcze komuś posłuży, a tak wyszło jak jakieś współczesne naśladowanie faraonów. <br><hr>Sandman
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie masz się już do czego przypierdzielić ?!<br><hr>NikoKomentatorzy napisał(a):Echhh...
<br><hr>ZUO<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości